Sociální sítě
Nahoru

Legendy odhalí monoposty formule 1

Legendy odhalují další jedinečné exponáty blížící se výstavy. Na letošní motoristické slavnosti uvidíte i vozy královny motorsportu, formule 1. Vedle monopostu od Mercedes-Benz se objeví rovněž F1 Ferrari, kterou přiveze firma Shell. To vše a ještě více o víkendu 11. a 12. června v areálu pražské bohnické psychiatrické nemocnice. BMW DTMScuderia Ferrari F1, tedy závodní monopost formule 1, bude hlavním tahákem společnosti Shell, která slaví 25 let působení na českém trhu a při té příležitosti chce na Legendy 2016 přivézt ty nejlepší závodní stroje, které podporuje. BARCELLONA (SPAGNA) 01/03/2016 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)Kromě formule 1 se můžete těšit také na Hyundai i20 WRC, BMW M4 DTM či závodní motorku Ducati a jiné exponáty. K vidění bude i monopost Mercedes-Benz AMG F1 a speciál Mercedes Benz C Coupé DTM. Mercedes-Benz F1Na letošní automobilové slavnosti nebudou chybět ani italští plnokrevníci: Lamborghini přislíbilo ukázat modely Huracán a otevřený Huracán Spyder. Huracán Spyder Ducati 2016 FIA World Rally Championship / Round 03 / Rally Mexico // March 3-6, 2016 // Worldwide Copyright: Hyundai Motorsport

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.