Sociální sítě
Nahoru

IKONICKÉ MOKASÍNY SLAVÍ DESET LET!

Je to už deset let, co se u Louise Vuittona začaly vyrábět také mokasíny, které se postupem času staly stejnou ikonou jako kabelky s monogramem brandu. Letošní výročí slaví u LV stylově.

Boty úzkého střihu s ručně šitým svrškem a neklouzavou podrážkou s gumovými cvočky osloví hlavně milovníky pohodlné obuvi. Jejich provedení ctí tradici savoir faire značky. Komfort i pružnost těchto mokasínů z nich dělá ideálního společníka na cesty, mimo jiné také proto, že je velmi snadné je sbalit do zavazadla a nezabírají mnoho prostoru.

U nových modelů se nadčasová ležérní elegance potkává s moderností, nejen díky barevné paletě bot, ale i čtyřem materiálům, ze kterých můžete vybírat. Obujte se hned do několika sezonních barev: Marine, Cacao, Blanc, Ardoise, Indigo, Rubis, Red, Framboise, Beige, Moutarde či Outremer. Tradice luxusní kožené výroby se projevuje na mnoha detailech nejen  na matné teletině, lakované kůži či kůži Taïga. Oblíbeným botkám nechybí ani charakteristické iniciály LV. Navíc pro ty, kteří hledají vrchol luxusu a elegance, si Louis Vuitton připravil také provedení z krokodýlí kůže Caïman v minimalistické barevné paletě, za které zaplatíte 58 000 Kč. Varianty z teletiny zakoupíte od 14 600 Kč.

Kontakt:

Louis Vuitton, Pařížská 3, Praha 1

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.