Sociální sítě
Nahoru

Vezmeš si mě?

Karl Lagerfeld s Willow Smith, novou ambasadorkou Chanelu

Karl Lagerfeld s Willow Smith, novou ambasadorkou Chanelu

Pokud jste si mysleli, že módní magnát Karl Lagerfeld je dosti zaneprázdněný navrhováním luxusního oblečení, kabelek a doplňků pro Chanel, Fendi i jeho vlastní label, nemluvě o jeho uměleckém úsilí, fotografických projektech či grafické práci na láhvi dietní coly, vyvedeme vás z omylu. Karl totiž představil novou kolekci zásnubních prstenů Karl, kterou vytvořil společně s klenotníky od Fredericka Goldmana.

o-KARL-LAGERFELD-ENGAGEMENT-RING-900

Lagerfeld se nechal slyšet, že vytvoření looku prstenů byla velká výzva. Zrodily se nakonec tři zásnubní skvosty. První odkazuje k jeho módním kreacím, druhý je inspirován moderním stylem a geometrií, třetí oblouky pařížské architektury. Jeho záměrem bylo vytvořit nadčasové šperky, které zasáhnou srdce a vyjádří skutečné pocity. Chtěl, aby byly elegantní a od počátku ikonické. Všechny varianty jsou zhotoveny z 18 kt bílého nebo žlutého zlata či platiny a jejich ceny se budou pohybovat v rozmezí od 25 000 Kč do 245 000 Kč.

o-KARL-LAGERFELD-RING-900

o-KARL-LAGERFELD-900

 

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.