Sociální sítě
Nahoru

Objevte kouzlo wellness během jediného dne

V rámci Global Wellness Day 2016, jehož podtitul zní „Jeden jediný den může změnit celý váš život, pro vás personál lázní hotelu Mandarin Oriental připravil bezplatný program, který vám pomůže k zahájení zdravějšího životního stylu. V neděli 12. 6. na vás v unikátních prostorách bývalé renesanční kaple čeká mnoho bezplatných aktivit – seznámíte se například s účinky shiatsu, vyzkoušíte blahodárný efekt indické masáže hlavy a proniknete do základních tajů fyzioterapie i tradiční čínské medicíny.

Web_Mandarin

Kromě toho se spolu s nutriční psycholožkou Enkou Perinaj vydáte na cestu ke zdraví a dlouhověkosti a osvojíte si pravidla holistického způsobu stravování. Chybět nebude ani lekce hatha yogy, vědomého tance či tréninku na posílení jádra těla. Díky terapeutům z pětihvězdičkového eco hotelu Chateau Mcely se naučíte, jak si vytvořit vlastní lék z bylinek a přírodních esenciálních olejů. Těšit se můžete i na ochutnávku domácích nápojů a salátů na indický způsob, které pro vás připraví personál vyhlášené restaurace hotelu Mandarin Oriental, jež byla Maurerovým výběrem Grand Restaurant oceněna jako nejlepší restaurace v Česku.

Web_Mandarin 2

Abyste si z nedělního zážitku odnesli to nejlepší, nezapomeňte během celého dne dodržovat sedm základních wellness pravidel. Jaká to jsou? Dopřejte si minimálně hodinovou procházku na čerstvém vzduchu, pijte více vody, nepoužívejte plastové lahve, jezte organickou stravu, nevynechejte večeři v rodinném kruhu a do postele ulehněte již kolem desáté večer. A na závěr to nejdůležitější: udělejte alespoň jeden dobrý skutek denně.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.