Sociální sítě
Nahoru

A TÍM NEJLEPŠÍM PARFÉMEM SE STÁVÁ…

a

Slavnostní večer udílení ocenění v soutěži Fragrance Foundation Awards (FiFi) neboli volby parfému roku se uskutečnil 7. června v Lincoln Center v New Yorku. Na již 44. ročníku velké společenské události jste mohli mimojiné potkat takové osobnosti, jakými jsou například Meg Ryan, Laverne Cox, Lionel Richie, Tracee Ellis Ross, Karolina Kurkova, Petra Němcová a další. Hvězdou večera byla ale bezpochyby čarokrásná Adriana Lima, která je tváří vůně Marc Jacobs Decadence. A právě Decadence si odnesl hned dvě ocenění. První za design flakonu a také to nejvyšší – Fragrance of the Year – vůně roku 2016. Iluxus gratuluje!

EDP 100 ml, 3150 Kč Hlava: italská švestka, kosatec, šafrán Srdce: bulharská růže, jasmín, olej ze stronku kosatce Základ: tekutý jantar, vetiver, papyrusová dřeva

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.