Sociální sítě
Nahoru

Alkohol.cz vstupuje do segmentu výjimečných vín

Vinařství Hofkellerei des Fürsten von Liechtenstein bylo založeno v roce 1436. Jeho 580 let stará historie se pojí s produkcí výjimečných odrůdových vín, která patří k absolutní kvalitativní špičce v německy mluvících zemích. Tento region je mezi znalci proslulý především odrůdami Riesling a Grüner Veltliner. „Obě vína mne nadchla svoji autenticitou, komplexností a výjimečným odrůdovým charakterem“, říká Vít Hepnar, přední český someliér a spolumajitel pražské restaurace Kalina.

Alkohol.cz - galerie Zlatá Husa, Praha 9. června 2016 Společnost Alkohol.cz vstupuje do segmentu výjimečných vín Vinařství Hofkellerei des Fürsten von Liechtenstein bylo založeno v roce 1436. Jeho 580 let stará historie se pojí s produkcí výjimečných odrůdových vín, která patří k absolutní kvalitativní špičce v německy mluvících zemích. Tento region je mezi znalci proslulý především odrůdami Riesling a Grüner Veltliner. „Obě vína mne nadchla svoji autenticitou, komplexností a výjimečným odrůdovým charakterem“, říká Vít Hepnar, přední český someliér a spolumajitel pražské restaurace Kalina. Rok 2016 se v historii vinařství zapíše důležitým milníkem, a to vstupem na středoevropské trhy bývalého východního bloku prostřednictvím hned dvou distribučních kanálů společnosti Alkohol.cz. Tím prvním je e-shop www.alkohol.cz, kde si tato výjimečná vína budou moci objednat zákazníci do svých domácích vinoték. „Druhý distribuční kanál, a to přímý prodej prostřednictvím distributora Alkohol s.r.o. je určen majitelům a someliérům prvotřídních restaurací s komplexními vinnými lístky a náročnou klientelou vyžadující gastronomická vína“, říká Vít Hepnar, který je oficiální tváří vinařství v ČR a hlavním someliérem www.alkohol.cz. Vinařství Hofkellerei des Fürsten von Liechtenstein je 100% vlastněno Lichtenštejnskou knížecí rodinou, která pečuje nejenom o jeho dobré jméno a vynikající kvalitu produktů, ale také velmi pečlivě vybírá své distributory v jednotlivých zemích. Logickým důsledkem bylo spojení rodinného knížecího vinařství se společností Alkohol.cz, jejíž portfolio je taktéž založeno na výjimečné kvalitě nabízených produktů a služeb. Uvedení kolekce Lichtenštejnských vín se odehrálo ve čtvrtek 9. června za mimořádné pozornosti odborné i laické veřejnosti v pražskéRok 2016 se v historii vinařství zapíše důležitým milníkem, a to vstupem na středoevropské trhy bývalého východního bloku prostřednictvím hned dvou distribučních kanálů společnosti Alkohol.cz. Tím prvním je e-shop www.alkohol.cz, kde si tato výjimečná vína budou moci objednat zákazníci do svých domácích vinoték. „Druhý distribuční kanál, a to přímý prodej prostřednictvím distributora Alkohol s.r.o. je určen majitelům a someliérům prvotřídních restaurací s komplexními vinnými lístky a náročnou klientelou vyžadující gastronomická vína“, říká Vít Hepnar, který je oficiální tváří vinařství v ČR a hlavním someliérem www.alkohol.cz.

Společnost Alkohol.cz vstupuje do segmentu výjimečných vínVinařství Hofkellerei des Fürsten von Liechtenstein je 100% vlastněno Lichtenštejnskou knížecí rodinou, která pečuje nejenom o jeho dobré jméno a vynikající kvalitu produktů, ale také velmi pečlivě vybírá své distributory v jednotlivých zemích. Logickým důsledkem bylo spojení rodinného knížecího vinařství se společností Alkohol.cz, jejíž portfolio je taktéž založeno na výjimečné kvalitě nabízených produktů a služeb.

Společnost Alkohol.cz vstupuje do segmentu výjimečných vínUvedení kolekce Lichtenštejnských vín se odehrálo ve čtvrtek 9. června za mimořádné pozornosti odborné i laické veřejnosti v pražské galerii Zlatá Husa. Slavnostní degustaci byla osobně přítomna Její Výsost princezna Marie von und zu Liechtenstein a hlavní enolog knížecího vinařství pan Josef Weinmeyer.

Společnost Alkohol.cz vstupuje do segmentu výjimečných vín

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.