Sociální sítě
Nahoru

Nejlepší hráči póla se sjedou do švýcarského Gstaadu

Pokud rádi plánujete léto alespoň s drobným předstihem a srpnová políčka ve vašich diářích zatím stále nabízejí trochu prostoru pro inspiraci, zarezervujte si včas letenky do švýcarského Gstaadu. Luxusní lyžařské středisko, ležící na jižním okraji kantonu Berner Oberland, bude totiž od 18. – 23. 8. hostit nejlepší hráče póla. Kromě sledování výkonů sportovní elity můžete v rámci Hublot Polo Gold Cup zavítat i na VIP obědy či sobotní galavečer.Web_Polo

Hublot Polo Gold Cup patří k nejvýznamnějším evropským turnajům a každý rok hostí některé z nejlepších hráčů světa. Letošní 20. ročník bude výjimečný především tím, že se ho poprvé účastní čínský tým pod vedením kapitána Shilai Liu, majitele Tang Polo Club v Pekingu. Ve volném čase se navíc rozhodně nemusíte bát nudy – Gstaad patří k oblíbeným destinacím celebrit, takže vás kromě mnoha luxusních obchodů potěší i exkluzivními wellness hotely, vybranými restauracemi a místním kasinem.

Web_Polo 2

 

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.