Sociální sítě
Nahoru

Zamilujte se do luxusního útočiště uprostřed toskánských kopců

Toskánsko je Mekkou všech milovníků života, kromě nádherné přírody, kulturních památek a uměleckých skvostů totiž nabízí také skvělé jídlo a pití. Pokud se do kraje ve střední Itálii chystáte ještě letos v létě, můžete se ubytovat v luxusní vile Il Salviatino, jejíž historie sahá až do 15. století.

Web_vila cela

Pětihvězdičkový hotel se nachází vysoko v kopcích nad Florencií s výhledem do toskánské krajiny a kromě ideální lokality, která v sobě propojuje dokonalý klid se snadnou dostupností do centra, vás okouzlí zachovalými historickými interiéry a individuálně dekorovanými pokoji a suites.

Web_pokoj krasny

Majitelé však nesázejí pouze na exkluzivní ubytování, celkový dojem relaxace a prázdninové pohody umocní také venkovní vyhřívaný bazén a služby hotelové spa, kde si můžete dopřát rozmanité procedury a masáže. Kromě prvotřídního servisu vás jistě nadchne i delikátní toskánská kuchyně servírovaná v různých částech vily. Vychutnat si můžete například snídaně s výhledem na celé město, které budou ideálním startem nového dne. Web_Italy opening

 

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.