Sociální sítě
Nahoru

Luxusní Zemi Beach House Resort & Spa: objevte to nejlepší z Karibiku

Web_Zemi_Beach

Pokud vás láká odpočinek v Karibiku, seznamte se s novým hotelovým komplexem Zemi Beach House & Spa, který webová stránka Jetsetter.com označila jako nejlepší plážový resort roku 2016. Luxusní útočiště se nachází na karibském ostrůvku Anguilla kousek od Portorika a kromě elegantních interiérů a nádherného spa nabízí možnost relaxovat na jedné z nejkrásnějších pláží v Karibiku.

Web_plaz 1

Zátoka Shoal Bay East je pověstná sametově hebkým pískem a akvamarínově zbarvenou vodou, která je díky své čistotě ideální pro šnorchlování i surfování. Ostrov má stálé počasí s průměrnou teplotou kolem 27 ºC, za nejvhodnější čas pro návštěvu však bývá tradičně považováno období od února do dubna, kdy je nejmenší riziko hurikánů i vytrvalých dešťů.

Web_plaz 2

Velkou výhodou této lokality, která spolu s několika malými neobydlenými korálovými ostrovy tvoří zámořské území Spojeného království Velké Británie,  je kromě nádherných pláží a čistého moře také maximální klid – na obrovské hotelové komplexy, davy turistů i nevkusná kasina totiž v Anguille rozhodně nenarazíte. I z toho důvodu je ostrov vyhledávaný také celebritami, čemuž odpovídají i ceny místního ubytování. V Zemi Beach House & Spa zaplatíte za jednu noc nejméně 356 dolarů.

Web_Bedroom_Terrace

 

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.