Sociální sítě
Nahoru

NAMÍCHEJTE SI FRESH KOKTEJLY S BELVEDERE VODKOU

Nová řada míchaných nápojů Belvedere Spritz z 100% přírodních ingrediencí s nízkým obsahem cukruje je ideální pro horké letní večery. Jak namíchat drink léta 2016?

Potřebujete:

1 oz / 30 ml Belvedere Vodka

1 oz / 30 ml Lillet Blanc

2 plátky grepfruitu

1 snítka tymiánu

Zalijte stejnými díly perlivé vody a toniku Fever Tree. Všechny ingredience smíchejte na ledu ve sklenici Belvedere spritz a poté ozdobte plátky grepfruitu a snítkou tymiánu! Další recepty na míchané nápoje spritz najdete na Instagramu.

belv2LUXUS A ČISTOTA

Belvedere vodka, první luxusní vodka světa, přesahuje běžnou definici slova přírodní. Je synonymem pro: jednoduchost, pravý původ a čistotu.  Vodka Belvedere je vyrobena pouze ze dvou surovin: žita odrůdy Dankowskie a vody z artézských studní. Vyznává jednoduchost bez přidaných či zlepšujících látek. Tento recept je v souladu se zeměpisným označením původu, které chrání 600letou tradici výroby vodky. Cukr se nikdy nepřidával a nepřidává.

Pravé suroviny chutnají lépe. Vodka se destiluje z místních surovin odebíraných z deseti vybraných farem a jejím základem je pečlivě pěstované, sklízené a kvašené žito. To se destiluje v závodě Polmos Zyrardow a ředí se vodou z vlastních artézských studní u města Zyrardow. Vodka Belvedere je skutečně produktem vlastního prostředí. Ve všech ochucených vodkách Belvedere se navíc používají stoprocentně čerstvé a přírodní ingredience, trhané přímo ze stromů a keřů, nikoli vyrobené v laboratoři.

belv1Vodka Belvedere zachovává čistotu a průhlednost ¬– je původem přirozeně čistá a průhledná. Zastává minimalistický přístup nejen při výrobě, ale také při míchání koktejlů. Výsledkem je Belvedere Spritz Collection, řada deseti přírodních a osvěžujících long drinků s plnou ovocnou chutí, nízkým obsahem cukru a snadnou přípravou. Nápoje Belveder Spritz se drží oblíbené receptury nápojů typu „spritz“ a připravují se s přírodními ovocnými ingrediencemi, k nimž se přidává perlivý tonik a dvě čerstvé ozdoby.

V Belvedere věříme, že přírodnost by se měla projevovat ve všem, co děláme, od čerstvých místních a pečlivě vybraných surovin, přes podporu zemědělských partnerů až po omezování dopadu na životní prostředí,“ uvádí Claire Smith Warner, ředitel tvorby lihovin a mixologie v Belvedere Vodka. „Vzhledem k tomu, že naše vodka je jednoduchá má přirozeně plnou chuť, řídí se i nápoje stejnými zásadami. Řada Belvedere Spritz Collection je ideálním ztělesněním našeho přístupu: má nízký obsah cukru, je osvěžující a chutná.“

belv3BELVEDERE VODKA

Zrozená z žita, vody a charakteru

Belvedere Vodka vznikla v roce 1993. Jako první na světě vytvořila stanovila měřítko dokonalosti v kategorii vodek a ustavila kategorii luxusních vodek. Nároční znalci vodky na celém světě uznávají výrazný charakter a naprostou poctivost vodky Belvedere a oceňují její přírodní charakter bez přídatných látek. Vodka Belvedere se vyrábí z polského žita odrůdy Dankowsie a míchá se s vodou z vlastních nedotčených zdrojů. Chuťový profil vodky Belveder je výrazně měkký s jemnou sladkostí a hladkým, čistým koncem.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.