Sociální sítě
Nahoru

Wellness Tree House: královský odpočinek v korunách stromů

Představte si, že jste daleko od domova v nádherném prostředí plném všudypřítomné zeleně, jejíž terapeutický účinek umocňuje ticho a jemné šumění moře. Je-li tato vize natolik lákavá, abyste si pro její naplnění vzali minimálně dva týdny volno, zavítejte do pětihvězdičkového hotelu Amilla Fushi na Maledivách.

Web_TreeHouseAerial02

Přírodní klenot Malediv, atol Baa, se pyšní pestrou faunou a flórou.

Resort vybudovaný na maledivském atolu Baa byl otevřen koncem roku 2014 a hostům nabízí mimo jiné možnost individuálního ubytování v obklopení zeleně. Unikátně koncipovaná „samotka“ s poetickým názvem Wellness Tree House je umístěna 12 metrů nad zemí přímo v korunách kokosových palem a kromě dvou ložnic, obývacího pokoje a vlastní koupelny je její součástí také samostatný bazén, fitness a pravidelně doplňovaný mini bar.

Web_Bodyism Clean and Lean 3

Základem místního jídelníčku jsou kvalitní biopotraviny.

Místní wellness program byl vytvářen pod taktovkou profesionálního trenéra známých osobností Jamese Duigana, zakladatele úspěšného konceptu Bodyism, do jehož péče se v minulých letech svěřila například topmodelka Elle MacPherson, herec Hugh Grant či nizozemská modelka Lara Stone.

Web_Bedroom_FRONT

V resortu na vás čekají rozmanité pohybové aktivity založené na principu body&mind.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.