Sociální sítě
Nahoru

SBĚRATELSKÉ KNIHY OD CHAUMET

LV5A0045

Exkluzivní set tří ilustrovaných knih umění od nakladatelství Editions Assouline zve čtenáře k objevení blyštivého světa Chaumet. Francouzské i anglické vydání bude k dispozici v prodejní síti butiků Chaumet od července 2016.

LV5A0115

Trojici knih otevírá „Vendôme, rodiště legendy“, kterou sestavil Alexis Gregory. První část hovoří o prvních krůčcích slavné haute couture značky a jejím otevření butiku na slavném náměstí už v roce 1812. Kniha předznamenává začátek více než dvou století jedinečného stylu Chaumet a prezentuje kombinaci výjimečné elegance a historie milosti.

LV5A0376

„The Nature of Chaumet“ od Fabienne Reybaud odhaluje téma naturalismu, základního kamene Maison Chaumet v kombinaci s tvůrčí historií a s ilustracemi šperků inspirovanými díly živé přírody.

„The Art of the Tiara“ zpracovaná Vivienne Becker, vypráví královský příběh korunky Chaumet od první čelenky vytvořené pro císařovnu Joséphine až po současnost, ve které Maison objevil tuto historickou ozdobu i pro nový věk.

LV5A0221

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.