Sociální sítě
Nahoru

The Royal Mansour Marrakech: Vstupte do světa magických zážitků

Web_Marrakech COVER

Přímo na úpatí Vysokého Atlasu v srdci okouzlující metropole Marakeš najdete místo, které i v tom nejotrlejším cynikovi vyvolá pocit jako by se právě probudil v pohádce Tisíce a jedné noci. Pětihvězdičkový palác Royal Mansour Marrakech vás přivítá luxusními interiéry odkazujícími na marockou tradici, jež vyniká vrozeným smyslem pro krásu a citlivým zaměřením na detail.

Royal Mansour, Marrakech, Morocco Photo by Alan Keohane/still-images.net

V magických prostorách impozantního paláce se kromě luxusního ubytování nacházejí také tři patra zasvěcená relaxaci, díky nimž můžete ihned po příjezdu zapomenout na každodenní stres a plně se ponořit do světa klidu a míru. Masáže, luxusní kosmetická ošetření a další jedinečné procedury skvěle doplňují proslulé lázně Hammam, v nichž ze sebe smyjete všechny starosti světa.

Web_Marrakech

Rozsáhlému wellness centru dominuje bílé nádherně tepané atrium připomínající klec na vzácné ptáky.

Marocká svatyně luxusní relaxace nabízí mimo služeb spa i rozmanité lekce jógy, pilates, kruhový trénink a indoor cycling. Pokud patříte k milovníkům vodního živlu, nadchne vás impozantní krytý plavecký bazén, z něhož se nabízí překrásný výhled do přilehlých zahrad. Zaplavat si samozřejmě můžete i venku – maximálně romantický zážitek umocní všudypřítomná živoucí zeleň intenzivně prozářená marockým sluncem.

Web_Spa Pool

Více informací o cenách a volných termínech najdete na: www.royalmansour.com

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.