Nové pokrmy z kuchyně pražského Buddha-Bar Restaurantu dodávají večeřím v příjemně chladivém prostředí podniku s orientálním nádechem letní atmosféru. Hlavním nástrojem bude tentokrát kuchařům gril. Šéfkuchař Lukáš Želechovský a jeho tým vám na něm připraví například Žebra dvanácti chutí s exotickým kořením, teriaki omáčkou a vůní pomerančů, zázvoru, badyánu a kešu nebo Máslové kuře Bombay krmené kukuřicí, které se vykoštěné griluje s máslem a petrželovým pestem a podává se s krémovou indickou omáčkou z rajčat.
Pro vegetariány jsou na horké letní dny skvělou volbou Veggie Caterpillar Rolls, tedy pestrobarevné svěží sushi rolky s grilovanými houbami shiitake, avokádem, okurkou a rukolou, navrchu s mozaikou z pečených paprik. Dezerty s čerstvým kokosem, mučenkou a citrusy budou pak dokonalou osvěžující tečkou na závěr letní hostiny.
Více informací o restauraci naleznete na www.buddha-bar.cz