Gastro | 18.7.2016 | Lucie Rohlíková

BUDDHA-BAR RESTAURANT ROZPÁLIL GRIL A PŘEDSTAVUJE LETNÍ MENU

Nové pokrmy z kuchyně pražského Buddha-Bar Restaurantu dodávají večeřím v příjemně chladivém prostředí podniku s orientálním nádechem letní atmosféru. Hlavním nástrojem bude tentokrát kuchařům gril. Šéfkuchař Lukáš Želechovský a jeho tým vám na něm připraví například Žebra dvanácti chutí s exotickým kořením, teriaki omáčkou a vůní pomerančů, zázvoru, badyánu a kešu nebo Máslové kuře Bombay krmené kukuřicí, které se vykoštěné griluje s máslem a petrželovým pestem a podává se s krémovou indickou omáčkou z rajčat.

Ochutnejte studený předkrm – rolku z rýžového papíru a skleněných nudlí doplněnou vařeným ocáskem z langusty.

Pro vegetariány jsou na horké letní dny skvělou volbou Veggie Caterpillar Rolls, tedy pestrobarevné svěží sushi rolky s grilovanými houbami shiitake, avokádem, okurkou a rukolou, navrchu s mozaikou z pečených paprik. Dezerty s čerstvým kokosem, mučenkou a citrusy budou pak dokonalou osvěžující tečkou na závěr letní hostiny.

Jako hlavní chod doporučujeme jehněčí kotletky v krustě shiso z novozélandského jehněte, podávané s kimchi, grilovanými houbami eringi a sójovo-mirinovou omáčkou.

Více informací o restauraci naleznete na www.buddha-bar.cz

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz