Sociální sítě
Nahoru

LOEWE představuje zcela novou řadu luxusních televizorů

Loewe, jedna z nejluxusnějších značek spotřební elektroniky, představuje novou řadu plochých televizorů Loewe One, která vyniká exkluzivním designem, bezrámovým provedením a mohutným zvukovým výkonem. PR_One_04_CMYK_300dpiPřesto, že se řadí mezi nejlevnější televizory značky, ponechává si punc exkluzivity, výjimečného designu i vlastností. Televizory Loewe One jsou vyráběny v Německu, jdou ruku v ruce s moderními technologiemi a přináší nové možnosti záznamu a přehrávání digitálního obsahu z internetu. Jsou určeny pro náročné zákazníky, kteří si potrpí na design a použité materiály. Ocení ji také ti, kteří využívají dostupné prostředky moderní doby a chtějí být výjimeční. Televizory Loewe One se prozatím představují v úhlopříčkách 40” a 55”, další velikosti se připravují.

Již první pohled prozradí minimalistické provedení, za kterým se skrývá to nejlepší z moderních technologických možností. V Německu vyrobená novinka zaujme obrazovkou, která zasahuje téměř do krajů přístroje a neviditelným výkonným zvukovým systémem. Jedná se o vůbec první televizor Loewe, který disponuje bezrámovou technologií. One40_right_001_cmykTelevizory Loewe pohladí srdce náročného zákazníka již při prvním vizuálním kontaktu. Nový model nastavuje v oblasti designu novou laťku. Obraz, který zaplní celou plochu obrazovky a neviditelné reproduktory jsou tím, čeho si nelze nevšimnout. Totéž platí o elegantním hliníkovém stojanu. Při vývoji byly brány v potaz nejvyšší nároky na design, provedení a vlastnosti. Brilantní obraz doplňuje mohutná zvuková kulisa, která při pohledu na tenké provedení přístroje předčí očekávání.

Aby mohli uživatelé sledovat jeden televizní kanál a zároveň nahrávat záznam druhého programu na připojený externí disk, je řada Loewe One vybavena dvěma televizními tunery. Tato skutečnost zároveň zajišťuje možnost velmi rychlého přepnutí mezi dvěma kanály. Nejen kvalita obrazu, ale i další detaily prozrazují, že tento televizor vybočuje z řady současné nabídky. One_40_left_Smart_Assist_AppReproduktory jsou orientovány směrem dozadu a poskytují výkon 2x 20W. Ještě lepší zvukový zážitek lze dosáhnout rozšířením o vizuálně sladěné externí reproduktory a subwoofer, se kterým posluchači získají velmi bohatý a přirozený basový projev. Vynikající zvukové vlastnosti vedly k tomu, že byla televizoru implementována možnost streamovat z internetu i nekomprimované hudební nahrávky ve formátu Flac. Televizory Loewe One nabízí také poslech internetových rádií s vypnutou obrazovkou a možnost bezdrátového přehrávání hudby z mobilních telefonů a dalších přístrojů prostřednictvím Bluetooth. Demonstrací domyšlení technologií je využití stejné technologie k poslechu zvuku v bezdrátových sluchátkách. PR_One_03_CMYK_300dpiPro menší, 40” model, bylo zvoleno rozlišení obrazu Full HD. Větší televizor s úhlopříčkou 55” nabízí UltraHD panel se čtyřnásobným počtem obrazových bodů ve srovnání s menším sourozencem. PR_One_Detail_01_CMYK_300dpiTelevizory Loewe jsou proslulé dokonalým cable managementem. Také nová základní řada Loewe One poskytuje v tomto ohledu řadu možností. Pokud použijete jako záznamové zařízení pro nahrávání specializovaný externí DR+ Feature disk nebo připojíte k přístroji adekvátní USB klíč Loewe, získáte další exkluzivní uživatelské možnosti, jako je například vzdálené spuštění nahrávání z aplikace ve smartphonu či možnost komunikace s ostatními zařízeními pomocí BlueTooth. Tak můžete na obrazovku bezdrátově přenášet obraz z telefonu, tabletu nebo notebooku, nebo využít bezdrátovou klávesnici pro ovládání chytrých vlastností televize. Třešničkou na pomyslném dortu je pak Multi Streaming – možnost sdílení nahrávky z připojeného disku nebo sledovaného televizního programu na více televizorech Loewe. Díky této funkci lze sledovat obraz z jednoho televizoru současně na více obrazovkách. One_55_left_Wall_Mount

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.