Sociální sítě
Nahoru

Baldinini, s novou kolekcí podzim/zima 2016 – 2017

Dovednost italských ševců a nápaditost návrhářů a designérů v čele s Gimmym Baldinini a Claudiem Merazzi dokážou i obuv pro chladnější měsíce roku povýšit na pravé umění. Dokladem je nová dámská a pánská kolekce Baldinini Fall Winter 16/17.

Baldinini 0128Zkušený výrobce a prodejce bot, jehož kolekce lze zakoupit v Praze v Havířské ulici 5 a 3, vsadil jako obvykle na kvalitu a pohodlí. Převažují masivní perforované podrážky, které nad sebou nesou neobyčejně zručně opracované kvalitní materiály jako je nappa kůže, semiš a nubuk, ale i kůže lakovaná a skvělá telecí kůže, propracované tkaniny a vkusné kovové ozdoby a spony.

Baldinini 0249Dámská kolekce se nese v tlumenějších barvách, nic méně i tak rozzáří nejeden elegantní outfit. Například originálními odstíny vínové, rezavě oranžové, světlé či sytější růžové, jemné šedi nebo naopak výraznější modré okouzlí zejména lodičky, zvlášť když je doplňuje spirálovitě tvarovaný podpatek. Svůdné jsou i kotníkové boty na masivním podpatku z lakované kůže krokodýlího vzhledu a různě vysoké kozačky. Pohodlí pak jistě zaručí mohutnější kotníčky ze semiše.

Baldinini 0616Ani pánská obuv v podzimních a zimních měsících nezapomíná na eleganci. Polobotky a perka, ať už jim vévodí tkaničky, spona nebo pružná postranní část, dávají pánům na výběr klasický černý matný či lakovaný vzhled vedle odvážnějších kombinací barev s béžovou, vínovou a tmavě modrou spolu se zdobnou perforací.

Baldinini 0303

Více z rubriky Obuv

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.