Sociální sítě
Nahoru

Velaa Private Island: Ostrov, který nadchne všechny smysly

Web_V COVER

Je vám pět hvězd málo, a když míříte na dovolenou, hledáte spíše ráj na zemi než jen luxusní hotel? Pak bez obav zavítejte na soukromý ostrov v atolu Noonu v severozápadní části Malediv. Najdete tu jednu z nejluxusnějších plážových oáz světa, která nabízí dechberoucí výhledy, exkluzivní služby a v případě zájmu i absolutní soukromí.

Web_V3

Vrtá vám hlavou, zda se na maličkém ostrově nebudete nudit? Pokud milujete golf, tenis, potápění a skvělé jídlo, můžete veškeré obavy nechat stranou. V resortu najdete kromě golfového hřiště i krytý tenisový dvorec a úchvatné spa, které vychází z holistického přístupu ke zdraví a nabízí výjimečné služby inspirované ajurvédou a dalšími tradičními léčebnými systémy.

Web_V1

Ubytovat se můžete buď ve vilách s bazény, nebo v rodinných rezidencích, které zdobí kromě soukromých bazénů, privátních teras a vířivek také designový nábytek a příjemně chladivá dlažba ze speciálního kamene. Čerstvě zamilované jistě okouzlí vila Romantic, která je ukryta v zátiší oceánské laguny a nabízí ničím nerušené soukromí.

Web_veela

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.