Sociální sítě
Nahoru

NA CO LÁKÁ TOSCA BLU?

TF167B281_senza tracolla copia (kopie)

Kolekce kabelek určených pro sezonu Podzim/Zima 2016-17 od Tosca Blu se inspirovala estetickým prožitkem v typicky anglicky laděném duchu i jeho interpretací v italském stylu. Je příkladem proslulé britské elegance, pro kterou jsou typické tmavé tlumené barvy, geometrie i formy, povýšené na veskrze kvalitní italský design s použitím sofistikovaných materiálů. Přichází tedy s výrazným módním trendem, který nabízí a interpretuje dva zcela odlišné, avšak autenticky podobné, výrazné styly.

TF165B152_senza tracolla copia (kopie)

Estetika je zde pojícím článkem obou inspirací: výsledný produkt je pak pestrobarevný, bohatý na prvky 70.let i nezaměnitelné detaily „Englishness“ – obdoba tapet, patchworku, třásní, pošťáckého stylu, s přímesí elegance s příchutí britského rocku.

Atmosféru dotvářejí i samotné názvy linií kabelek této sezony, které čerpaly inspiraci v tzv. „poledním posezení nad šálkem čaje“ jako jsou například: Blossom Tea, Afternoon Tea, Royal Tea.

TF169B291_senza tracolla copia (kopie)

Hra s patchworkem, který pracuje s kůží v kombinaci se semišem a látkou reprezentuje elegantní, geometrické linie, které dominují kolekci Podzim/Zima Tosca Blu. Květinové tapety, rafinované barevné podzimní kompozice, duch města, toto vše se snoubí v představované nové kolekci, která je ovlivněna 70.léty.

TF1635B33 C59_senza tracolla copia (kopie)

Linie a barvy se mísí se silnými, avšak barevně tlumenými a ženskými prvky geometrie – návrat k tradičním materiálům jako useň, „pony skin“, lakovaná kůže, matná kůže, které z kabelky „pošťáckého“ typu dělají neodmyslitelný doplněk pro moderní pracující ženu, která che zaujmout, být středem pozornosti.

TF16MB331 copia (kopie)

Jemné, měkké či naopak hrubé, více či jednobarevné, elegantní – takové jsou dámské kabelky kolekce Podzim/Zima Tosca Blu. Bohaté na detail, (jako jsou přívěsky, ať již kulaté nebo hranaté, kovové zipy, zlacené uzávěry) perfektní doplňky, které lákají pozornost k zimním trendům. Už máte vybráno?

TF167B280 C23 copia (kopie)

 

Další inspiraci hledejte na http://toscablu.cz

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.