Sociální sítě
Nahoru

Degustační večer s Pavlem Sapíkem

Nalaďte se na Karlovský gastrofestival. Jen dva dny před jeho konáním si dopřejte speciální menu o sedmi chodech od týmu, který je držitelem ocenění Nejlepší luxusní restaurace 2015 portálu Tripadvisor, pravidelně obsazuje první příčky prestižních soutěží a řadí se ke špičce v ČR. Šéfkuchař Terasy U Zlaté studně Pavel Sapík jako host Spa hotelu Lanterna!

3C7I7575Ladění na Karlovský gastrofestival s Terasou U Zlaté studně

• Kdy: 28. září 2016 od 18 hodin (státní svátek)

• Kde: zážitková restaurace Vyhlídka (Spa hotel Lanterna)

• Cena: 4 490 Kč/osoba (zahrnuje ubytování na 1 noc ve Spa hotelu Lanterna**** 28. – 29. 9. 2016), 2 990 Kč/osoba (bez ubytování)

• Délka trvání: cca 4 hodiny

• Dress code: doporučujeme smart casual

Zážitkový pobyt zahrnuje: 

•  sedmichodové degustační menu připravené šéfkuchařem vyhlášené Terasy U Zlaté studně, Pavlem Sapíkem a doplněné o vybraná vína

•  ubytování a snídani formou bufé s rozšířenou nabídkou superpotravin pro váš zdravý životní styl – pouze pro ubytované

• neomezený vstup do relaxačního centra L-Spa v hotelu Lanterna – pouze pro ubytované

•  neomezený vstup do Wellness Horal – 3,5 km od hotelu Lanterna (termální bazény, saunový svět, kardio fitness) – pouze pro ubytované

•  parkování zdarma

IMG_9562-1024x861 (2)Degustační menu podávané se selekcí tradičních moravských vín

• Mousse z kozího sýra „Buche Affinne“ se zeleným chřestem, sušenými cherry tomaty a houbovým pestem

• Chardonnay sekt extra brut, Vinařství Gala

• Grilovaná mušle Sv. Jakuba na risottu „Carnaroli“ z červené řepy podávané s čerstvě strouhanými lanýži, sýrem Grana Padano a chipsem z červené řepy přelité lanýžovým glazé

• Veltlínské zelené – pozdní sběr 2015, Vinařství Trpělka&Oulehla

• Paté z kachních jater „Foie Gras“ v perníkovém mantlu na domácí briošce podávané s uzenými kachními prsy a pečenými pomeranči

• Ryzlink Vlašský – výběr z bobulí 2013, Vinařství Kadrnka

• Dýňový velouté s křupavou oplatkou

• Na másle pečený mořský vlk podávaný na houbovém ragú a kapustě, s bramborami „La Ratte“, přelitý máslovým glazé

• Chardonnay – pozdní sběr 2013, Vinařství Sedlák

• Pečený daňčí hřbet podávaný s karamelizovanými broskvemi, lesními plody a hlívou ústřičnou, přelité omáčkou Grand Veneur

• Pinot Noir – výběr z hroznů 2013, Vinařství Libor Veverka

• Studený čokoládový fondant s malinovou pěnou, domácí čokoládovou zmrzlinou a malinovou makronkou

• Svatovavřinecké – ledové víno 2008, Vinařství Kořínek

• Variace domácích pralinek a „petit fours“

• Zlatá sllivovice – „Kosher“ 5 let, Rudolf Jelínek

Golden well214

Více z rubriky Degustace

  • Překvapení v srdci Vinohrad: Apelace 21

    Zprvu by se mohlo zdát, že fine dining scéna a pražské Vinohrady nejdou dohromady. To by bylo ovšem chybně smýšlení. Všem...

    Jan Lidmaňský4.4.2024
  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.