Sociální sítě
Nahoru

Degustační večer s Pavlem Sapíkem

Nalaďte se na Karlovský gastrofestival. Jen dva dny před jeho konáním si dopřejte speciální menu o sedmi chodech od týmu, který je držitelem ocenění Nejlepší luxusní restaurace 2015 portálu Tripadvisor, pravidelně obsazuje první příčky prestižních soutěží a řadí se ke špičce v ČR. Šéfkuchař Terasy U Zlaté studně Pavel Sapík jako host Spa hotelu Lanterna!

3C7I7575Ladění na Karlovský gastrofestival s Terasou U Zlaté studně

• Kdy: 28. září 2016 od 18 hodin (státní svátek)

• Kde: zážitková restaurace Vyhlídka (Spa hotel Lanterna)

• Cena: 4 490 Kč/osoba (zahrnuje ubytování na 1 noc ve Spa hotelu Lanterna**** 28. – 29. 9. 2016), 2 990 Kč/osoba (bez ubytování)

• Délka trvání: cca 4 hodiny

• Dress code: doporučujeme smart casual

Zážitkový pobyt zahrnuje: 

•  sedmichodové degustační menu připravené šéfkuchařem vyhlášené Terasy U Zlaté studně, Pavlem Sapíkem a doplněné o vybraná vína

•  ubytování a snídani formou bufé s rozšířenou nabídkou superpotravin pro váš zdravý životní styl – pouze pro ubytované

• neomezený vstup do relaxačního centra L-Spa v hotelu Lanterna – pouze pro ubytované

•  neomezený vstup do Wellness Horal – 3,5 km od hotelu Lanterna (termální bazény, saunový svět, kardio fitness) – pouze pro ubytované

•  parkování zdarma

IMG_9562-1024x861 (2)Degustační menu podávané se selekcí tradičních moravských vín

• Mousse z kozího sýra „Buche Affinne“ se zeleným chřestem, sušenými cherry tomaty a houbovým pestem

• Chardonnay sekt extra brut, Vinařství Gala

• Grilovaná mušle Sv. Jakuba na risottu „Carnaroli“ z červené řepy podávané s čerstvě strouhanými lanýži, sýrem Grana Padano a chipsem z červené řepy přelité lanýžovým glazé

• Veltlínské zelené – pozdní sběr 2015, Vinařství Trpělka&Oulehla

• Paté z kachních jater „Foie Gras“ v perníkovém mantlu na domácí briošce podávané s uzenými kachními prsy a pečenými pomeranči

• Ryzlink Vlašský – výběr z bobulí 2013, Vinařství Kadrnka

• Dýňový velouté s křupavou oplatkou

• Na másle pečený mořský vlk podávaný na houbovém ragú a kapustě, s bramborami „La Ratte“, přelitý máslovým glazé

• Chardonnay – pozdní sběr 2013, Vinařství Sedlák

• Pečený daňčí hřbet podávaný s karamelizovanými broskvemi, lesními plody a hlívou ústřičnou, přelité omáčkou Grand Veneur

• Pinot Noir – výběr z hroznů 2013, Vinařství Libor Veverka

• Studený čokoládový fondant s malinovou pěnou, domácí čokoládovou zmrzlinou a malinovou makronkou

• Svatovavřinecké – ledové víno 2008, Vinařství Kořínek

• Variace domácích pralinek a „petit fours“

• Zlatá sllivovice – „Kosher“ 5 let, Rudolf Jelínek

Golden well214

Více z rubriky Degustace

  • Španělské sýry jako gastronomický poklad

    Prosluněné a životem tepající Španělsko láká k návštěvě nejen pro své blahodárné klima a příjemnou atmosféru. Za ozkoušení stojí také místní...

    Karolína Steinbergerová18.2.2022
  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Kulinářský Trezor šéfkuchaře Marka Fichtnera otevřel své dveře hostům

    Minulý týden se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začalo podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek4.10.2021
  • Prodlužte si léto osvěžujícím nealko drinkem Passion smash

    Letní hřejivé paprsky vystřídalo šumění barevného listí a typické počasí babího léta. Ve společnosti mocktailu Passion smash s hořko-kyselými tóny exotického...

    Karolína Steinbergerová30.9.2021
  • Květák z La Rotonde

    Restaurace La Rotonde, která se nachází pod střechou hotelu Alcron, působí velmi nenápadně. Art deco styl se prolíná celou restaurací a...

    Jan Pešek6.9.2021
  • Rolls-Royce mezi šunkami

    Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou...

    Karolína Steinbergerová13.8.2021
  • Café Buddha o sedmi chodech

    Café Buddha v Norské ulici v pražských Vršovicích je vyhlášenou autentickou asijskou restaurací. Thajské duo, které tvoří babička Lucky a její...

    Marek Zelený28.7.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.