Sociální sítě
Nahoru

Probuďte v sobě absolutního gentlemana

Web_Gentleman

Správná vůně by měla dokonale vyjadřovat vaši osobnost, skrytá přání, sny i touhy. Pokud k vaším životním krédům patří neustálé hledání absolutní dokonalosti, snaha o maximální nezávislost a víra v pevnou sílu charakteru, jistě propadnete kouzlu nové vonné kompozice od značky Givenchy. V jejích orientálních, dřevitých a kořeněných nótách ucítíte bergamot následovaný muškátovým oříškem, skořicí a šafránem. Smyslnou tečku ztělesňuje kombinace santalového dřeva a vanilky, která ve vás vzbudí touhu začít doopravdy žít, nikoliv pouze existovat.

Web_Gentleman 1

Tvůrci nové vůně Gentlemen Only Absolute zaměřili svou pozornost především na rafinované, sofistikované a elegantní muže, kteří dokonale znají svůj styl. Není proto divu, že si jako tvář nového smyslného parfému vybrali australského herce Simona Bakera, jenž představu moderního gentlemana dokonale splňuje. Jestli vás zajímá, jak mu to v novém spotu slušelo, podívejte se na toto video.

Web_Gentleman 2Vůně v elegantním červeném obalu s červenými akcenty bude od 15. 9. 2016 k dostání v předpremiéře sítí parfumerií SEPHORA.

Od 1. 10. také ve všech ostatních sítích parfumerií.

GIVENCHY GENTLEMEN ONLY ABSOLUTE, Eau de Parfum:

60 ml – 2030 Kč /70 EUR

100 ml – 2850 Kč /100 EUR

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.