Sociální sítě
Nahoru

La dolce vita ve středomořském stylu

web_Nikki Beach, Mallorca

Na jedné z nejkrásnějších bílých pláží španělského ostrova Mallorca přitahuje pozornost kolemjdoucích unikátní podnik, který je součástí luxusní sítě klubů kombinujících hudbu, módu, dobré jídlo a zábavu. Nikki Beach Mallorca byl otevřen v roce 2012 a zahrnuje plážový klub s bazénem, koktejlový bar, butik a kosmetický salon. Během srpna se tu můžete těšit například na Sunset BBQ a tematické večírky Berlin Berlin, Hollywood Stars nebo brazilskou party. Jste-li hraví a rádi oslavujete la dolce vita v blízkosti nespoutané vody, budete se v tomto velkém komplexu s jedinečnými výhledy na Středozemní moře cítit jako v ráji. Nezapomeňte si však pospíšit, místní klubová sezona trvá jen do konce září! Více na:  www.nikkibeach.com/destinations/beach-clubs/mallorca/

web_Nikki Beach, Mallorca 2

 

 

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.