Sociální sítě
Nahoru

Boty pro nejkrásnější nohy

Stuart Weitzman moc dobře chápe, že skvělé boty jsou více než pouhou formalitou, která má svůj funkční význam. Hlavním cílem značky je totiž to, aby se v nich žena cítila krásná, svůdná a sebevědomá.

DVO_4638Stuart Weitzman se luxusní obuvi věnuje už více jak čtvrt století a vyvíjí je takové, aby ženské nohy jeho boty prostě zbožňovaly – aby byly okouzlující a zároveň pohodlné. Není divu, že ročně navrhne více než 600 stylů a stále vynalézá nové siluety a spolu s nimi nové podivuhodné materiály. Jeho smysl pro rozmanitost dává návrhům jejich jedinečnost a hravost.DVO_4456Weitzmanovo rodné město je New York, který poskytuje ideální prostředí pro jeho styl, osobní spojení pro kreativitu, instinkt a inspiruje celkový charakter společnosti.

DVO_4659

Více z rubriky Obuv

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.