Sociální sítě
Nahoru

BRIT PREMIUM CAT´S LIFE: Pro lepší život vaší kočky

Brit Premium přichází s novou řadou krmiv pro kočky Cat’s Life pro lepší život vaší kočky. Krmiva Brit Premium jsou chutná a bohatá na kvalitní kuřecí, kachní, krocaní či lososí proteiny, které kočky milují a preferují. Zdravá výživa obsahuje vitamíny, minerály a prebiotika pro perfektní kondici kostry, svalstva, zubů a srsti. A přidaná voňavá omáčka je pro kočičí labužníky jednoduše neodolatelná…

Brit Premium Cats life_1 (2)

Krmivo pro kočky by mělo splňovat několik základních požadavků. Musí to být především krmivo pro kočky atraktivní, „chutné“ a přitom by nemělo obsahovat žádné chemické zlepšovače chuti. Kočka je obligatorní masožravec, základem její výživy musí být maso. Správné krmivo pro kočky musí mít maso jako hlavní ingredienci, bílkoviny krmiva musí pocházet především ze živočišných zdrojů. Rostlinné bílkoviny nejsou pro kočku příliš vhodné. Krmivo pro kočky by mělo pozitivně působit na zdraví trávicího traktu a kůže. To jsou hlavní obranné bariéry těla kočky proti vlivům vnějšího prostředí. Správná činnost těchto orgánů je základem spokojeného života koček. Zároveň krmivo pro kočky musí přispívat k ochraně kočičího chrupu, jehož zdraví je pro normální život kočky naprosto nezbytné. Moderní krmivo pro kočky nepřináší pouze výživu, ale podílí se i na celkovém upevňování zdraví kočky, na zlepšování kvality jejího života. Na základě těchto požadavků Brit vyvinul, pod značkou Brit Premium, novou řadu krmiv pro kočky Cat´s Life.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.