Sociální sítě
Nahoru

Staňte se bohyní noci s novou vůní La Nuit Trésor Caresse

web_lnc-vizual-do-5mb

Září se nese ve znamení nevšedních a velmi ženských vůní! V zástupu nových svůdných esencí samozřejmě nemůže chybět ani novinka od značky Lancôme, která pro všechny zvídavé nosy připravila překvapení v podobě La Nuit Trésor Caresse. Tento jedinečný klenot je inovovanou podobou růžové Caresse a stejně jako v prvním případě ho vytvořily hvězdy parfumérského světa: Christophe Raynaud a Amandine Clerc Marie.

web_la-nuit-trsor-caresse-50-ml

Nápoj lásky pro 21. století v sobě nese esenci smyslné a návykové růže, která je umocněna dalšími ušlechtilými přísadami. Při prvním přičichnutí ucítíte lahodný krémový motiv semínka tonky a mandloňového květu. Vrcholem tohoto spojení je hedvábná stopa bílých pižem. Esenci z damašské růže osvěžují extrakty bergamotky, maliny a liči, jimiž prostupuje esence z růžového pepře.

Web_la-nuit-tresor-models-a4-na-sirku

La Nuit Trésor EDP Caresse 30 ml – 1 550 Kč/ 57 €

La Nuit Trésor EDP Caresse 50 ml – 2 150 Kč/ 83 €

La Nuit Trésor EDP Caresse 100 ml – 2 750 Kč/101 €

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.