Sociální sítě
Nahoru

PŘIJMĚTE POZVÁNÍ NA DVA SPECIÁLNÍ KULINÁŘSKÉ ZÁŽITKY V COTTOCRUDO

Restaurace CottoCrudo v hotelu Four Seasons Hotel Prague připravila dva speciální kulinářské zážitky pro zpříjemnění říjnových dnů. Počínaje 1. 10. 2016 si každou sobotu a neděli budou moci hosté užít víkendový brunch a 26. října jedinečnou večeři s vinařstvím Lisini.

Cotto_Crudo_mala

Nový víkendový brunch v CottoCrudo začíná 1. října. Jako předkrm nabízí restaurace výběr šéfkuchaře v podobě prosciutta, salámů, ricotty a osvěžujících džusů. Zákazníci si mohou vybrat z nabídky vaječných specialit včetně vajec Benedict se šunkou San Daniele, pražskou šunkou nebo uzeným lososem či vajec Florentina s černým lanýžem. Součástí brunche je také hlavní chod s výběrem ze tří možností. Nabídka, kterou kuchaři obměňují každý týden, zahrnuje ryby, maso nebo těstoviny. Milovníci sladkého ocení chuť citrónovo-ricottových palačinek s brusinkovým kompotem nebo belgických vaflí s javorovým sirupem. „Třešničkou na dortu“ bude týdenní sladká specialita, kterou přichystají šéfkuchař Leonardo Di Clemente a jeho tým. V rámci víkendového brunche mohou hosté ochutnat výběr z kvalitních čajů a kávy té nejvyšší kvality. Cena za osobu je 890 Kč bez hlavního jídla nebo 1 090 Kč včetně hlavního chodu.

Zastrene_vejce_Onsen_se_smetanovym_bramborovym_kremem,_cernymi_lanyzi_a_hribky_mala

Jedinečná příležitost pak nastane i pro milovníky vína. Carlo Lisi, majitel italského vinařství Lisini, bude přítomen v CottoCrudo během večera, při němž bude párovat vína s jednotlivými chody degustačního menu připraveného šéfkuchařem Leonardo Di Clemente. Na spoluorganizaci akce se podílí Víno Markuzzi, který zastupuje v České republice již 23 uznávaných a renomovaných italských vinařství. Před večeří bude na baru servírováno Aperitivo s kanapkami společně s Magnum Rustico Nino Franco a Prosecco di Valdobbiadene brut superior. Gurmána potěší kachní raviolo s celerovo-kardamonovou omáčkou, pečené holoubě a šalotka v Balsamico redukci s kaštanovo-skořicovým pyré a hovězí carpaccio ravioli s lanýži, to vše podpořené pečlivým výběrem vín Lisini. Večeři uzavře výběr prémiových italských sýrů a poté dezert, čaj nebo káva. Tento výjimečný event s vínem Lisini se koná 26. října v 19:00. Zaplatíte za něj 2 300 Kč za osobu.

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.