Sociální sítě
Nahoru
reklama

PŘIJMĚTE POZVÁNÍ NA DVA SPECIÁLNÍ KULINÁŘSKÉ ZÁŽITKY V COTTOCRUDO

Restaurace CottoCrudo v hotelu Four Seasons Hotel Prague připravila dva speciální kulinářské zážitky pro zpříjemnění říjnových dnů. Počínaje 1. 10. 2016 si každou sobotu a neděli budou moci hosté užít víkendový brunch a 26. října jedinečnou večeři s vinařstvím Lisini.

Cotto_Crudo_mala

Nový víkendový brunch v CottoCrudo začíná 1. října. Jako předkrm nabízí restaurace výběr šéfkuchaře v podobě prosciutta, salámů, ricotty a osvěžujících džusů. Zákazníci si mohou vybrat z nabídky vaječných specialit včetně vajec Benedict se šunkou San Daniele, pražskou šunkou nebo uzeným lososem či vajec Florentina s černým lanýžem. Součástí brunche je také hlavní chod s výběrem ze tří možností. Nabídka, kterou kuchaři obměňují každý týden, zahrnuje ryby, maso nebo těstoviny. Milovníci sladkého ocení chuť citrónovo-ricottových palačinek s brusinkovým kompotem nebo belgických vaflí s javorovým sirupem. „Třešničkou na dortu“ bude týdenní sladká specialita, kterou přichystají šéfkuchař Leonardo Di Clemente a jeho tým. V rámci víkendového brunche mohou hosté ochutnat výběr z kvalitních čajů a kávy té nejvyšší kvality. Cena za osobu je 890 Kč bez hlavního jídla nebo 1 090 Kč včetně hlavního chodu.

Zastrene_vejce_Onsen_se_smetanovym_bramborovym_kremem,_cernymi_lanyzi_a_hribky_mala

Jedinečná příležitost pak nastane i pro milovníky vína. Carlo Lisi, majitel italského vinařství Lisini, bude přítomen v CottoCrudo během večera, při němž bude párovat vína s jednotlivými chody degustačního menu připraveného šéfkuchařem Leonardo Di Clemente. Na spoluorganizaci akce se podílí Víno Markuzzi, který zastupuje v České republice již 23 uznávaných a renomovaných italských vinařství. Před večeří bude na baru servírováno Aperitivo s kanapkami společně s Magnum Rustico Nino Franco a Prosecco di Valdobbiadene brut superior. Gurmána potěší kachní raviolo s celerovo-kardamonovou omáčkou, pečené holoubě a šalotka v Balsamico redukci s kaštanovo-skořicovým pyré a hovězí carpaccio ravioli s lanýži, to vše podpořené pečlivým výběrem vín Lisini. Večeři uzavře výběr prémiových italských sýrů a poté dezert, čaj nebo káva. Tento výjimečný event s vínem Lisini se koná 26. října v 19:00. Zaplatíte za něj 2 300 Kč za osobu.

Více z rubriky Degustace

  • Španělské sýry jako gastronomický poklad

    Prosluněné a životem tepající Španělsko láká k návštěvě nejen pro své blahodárné klima a příjemnou atmosféru. Za ozkoušení stojí také místní...

    Karolína Steinbergerová18.2.2022
  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Kulinářský Trezor šéfkuchaře Marka Fichtnera otevřel své dveře hostům

    Minulý týden se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začalo podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek4.10.2021
  • Prodlužte si léto osvěžujícím nealko drinkem Passion smash

    Letní hřejivé paprsky vystřídalo šumění barevného listí a typické počasí babího léta. Ve společnosti mocktailu Passion smash s hořko-kyselými tóny exotického...

    Karolína Steinbergerová30.9.2021
  • Květák z La Rotonde

    Restaurace La Rotonde, která se nachází pod střechou hotelu Alcron, působí velmi nenápadně. Art deco styl se prolíná celou restaurací a...

    Jan Pešek6.9.2021
  • Rolls-Royce mezi šunkami

    Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou...

    Karolína Steinbergerová13.8.2021
  • Café Buddha o sedmi chodech

    Café Buddha v Norské ulici v pražských Vršovicích je vyhlášenou autentickou asijskou restaurací. Thajské duo, které tvoří babička Lucky a její...

    Marek Zelený28.7.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.