Sociální sítě
Nahoru

Přizvěte ke slovu své rafinovanější já

web_Aqua_Mineral_Optima_range

Pokud se ptáte, jak co nejlépe naložit se svým genetickým vkladem, začněte v první řadě u pleti. Vyzkoušet můžete například unikátní trojici produktů od značky Aqua Mineral, která vsadila na sílu minerálů z Mrtvého moře. Inovativní řada zahrnuje kromě krému pro všechny typy pleti také vysoce koncentrované sérum obsahující provitamin B5, jenž pomáhá zesílit vlhkost a pružnost pokožky a přispívá k udržení jejího mladistvého vzhledu. Jeho součástí je i pečující bambucké máslo, výtažek z heřmánku či extrakt ze zeleného čaje, což potěší především milovnice přírodních ingrediencí. Speciální péči vyžaduje také oblast očí a rtů, proto na ně nezapomínejte a dopřejte jim revoluční hýčkání v podobě Supreme Eye & Lip Cream. Více o kráse z Mrtvého moře najdete na: aquamineralspa.com

web_rose

BVLGARI má nový vonný klenot vonící po růžích! Chcete-li, aby tato esence tvořila součást vašeho vonného podpisu, vsaďte na parfém Rose Goldea. V jeho originální kompozici se prolínají tóny vášnivé růže s rafinovaným pižmem. Zajímá vás výsledný efekt? Náš verdikt zní: nezpochybnitelná óda na svůdnost. Vznešenou poctu věnovanou všem sofistikovaným ženám stvořil španělský parfumér Alberto Morillas, jehož kreativní um v minulosti uchvátil například značky Givenchy, Giorgio Armani či Ralph Lauren. Máte tak jistotu, že experimentování s vaší vonnou aurou skončí happy-endem!

Web_Chanel

O tom, že oči jsou pomyslnou vstupní branou k vašemu já, asi nemá smysl diskutovat. I z toho důvodu je dobré přivítat potenciální zájemce o dění ve vaší duši půvabným „entrée“. S touto misí vám ochotně pomůže například nová kolekce líčení od Chanelu, která se zaměřuje právě na oblast očí. Ve svůdné trojce nechybí řasenka Dimensions, tužka na oči Stylo Yeux a speciální paletka, která se postará o dokonalou úpravu obočí. Nezbývá než vám popřát příjemné čarování v něžně kouřovém duchu!

 

 

 

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.