Sociální sítě
Nahoru

Den s českou módou v Gallery Lucerna

Každá dámská skříň si zaslouží alespoň jeden designérský kousek, který dokáže i z nudného dne udělat svátek. V sobotu 8. října bude výběr těch nejlepších úlovků do vašeho šatníku jednoduchý, zábavný a v duchu „slow fashion“. I v módě by totiž měl začít vítězit trend kvality nad kvantitou.

Náhrdelník Still Life with Flowers od návrhářky Terezy Brabcové

Prodejní prezentace Grace’n’Glamour s podtitulem Fashion and the City představí v Gallery Lucerna aktuální kolekce F/W dvacítky českých návrhářů a šperkařů. Inspiraci pro outfity nadcházející sezony nabídnou nejen vystavující designéři, kteří budou na akci osobně přítomni, ale i módní přehlídka, jež celodenní událost završí. Hlavní hvězdou přehlídky bude herečka a moderátorka Lenka Vacvalová, která společně s Janem Čenským tvoří dvojici patronů této módní události. Mezi vystavujícími se můžete setkat s Janou Minaříkovou, Ivanou Follovou, Eliškou Tomkovou, značkou Piaf Design, Jaroslavou Procházkovou, Ivetou Pecuchovou i dalšími českými tvůrci.

Modely z dílny Cold Decker

„Kousky z kolekcí českých návrhářů se stanou na dlouhou dobu oblíbenou součástí vašeho šatníku a nepřestanou vás bavit jako levné kusy z řetězců, u kterých nemůžete čekat originalitu, smysl pro detail ani řemeslné zpracování“. Říká Jaroslava Lokajová, ředitelka agentury Petrarka|PR. Společně s kolegyní Petrou Kopuletou představily svůj autorský projekt módnímu publiku poprvé před pěti lety. Za tu dobu se na něm prezentovalo více než sto velmi renomovaných i teprve začínajících fashion designérů.

Kabelka z pera návrhářky Heleny Dubnové

Přijměte tedy pozvánku od exkluzivního magazínu Top Class, který se stal hrdým mediálním partnerem letošního ročníku a přijďte si sami udělat obrázek o tom, že se nabídka českých návrhářů může řadit mezi privilegované módní značky, jejichž ceny ale bohužel nevybízejí k častějším nákupům. “Náš autorský projekt není určen masovému publiku a nekonkuruje v oblasti módy již zavedeným a úspěšným akcím. Jako velké milovnice módy chceme mít „svého lokálního návrháře“ a nevybírat si jenom z drahých kolekcí světových módních značek“, dodává Petra. Na Grace’n’Glamour můžete totiž nakupovat z  kolekcí českých designérů nadčasové a módní kousky bez obav, že se váš rozpočet na několik měsíců zhroutí. Přesto dostanete vysokou kvalitu zboží, který hrdě konkuruje renomovaným luxusním zahraničním značkám. Více informací se dozvíte na www.gracenglamour.cz

Velká večerní v podání návrhářky Jany Minaříkové

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.