Sociální sítě
Nahoru

Vydavatelství RF HOBBY opětovně oslavilo úspěšný ročník

I letos se vážení obchodní partneři vydavatelství RF Hobby mohli rozloučit s obchodním rokem 2016 při společenském večeru konaném v prostorách okouzlujícího klubu, restaurace a casina Občanské plovárny přímo na břehu řeky Vltavy.

vecirek2Jedno z největších vydavatelství České republiky, které bylo založeno již v roce 2000 a v současné době vydává více než 50 tištěných titulů, má nespočet renomovaných obchodních partnerů, kterým za přízeň poděkoval nejen obchodní ředitel Jan Lidmaňský, ale mnohým osobně i majitel RF Hobby, s.r.o. P. Kvoriak. Večeru plnému chutí a příjemné zábavy předcházel výjimečný welcome drink v podobě cavy Jaume Serra, špičkového šumivého vína ze Španělska, vyrobeného stejnou metodou jako Champagne, tedy druhotným kvašením přímo v láhvi. Slavnostního zahájení se ujal obchodní ředitel Jan Lidmaňský, který při přípitku poděkoval všem partnerům za velkorysou přízeň. Zároveň také poodhalil neuvěřitelná čísla ze zákulisí ryze českého vydavatelství RF Hobby a to, že se obchodní partneři ročně podílejí na téměř 41 152 000 časopisech, což znamená, že denně vytiskne vydavatelství neuvěřitelných 112 745 časopisů s téměř třemi miliony čtenářů měsíčně. S plány nových magazínů, a to ještě do konce roku, toto číslo navíc povyroste…

vecirek1Po přivítání pozval moderátor večera Petr Vojnar hosty k poslechu klavírní ukázky, jíž zahrál absolvent pražské konzervatoře Eduard Lakatoš na jeden z klenotů obchodního partnera Drnek piana, vzácný kus od Steinway & Son za téměř pět milionů korun. Následoval bohatý raut a hosté mohli navíc také ochutnávat prémiové skotské whisky Aberlour, Glenlivet nebo Chivas Regal, případně se osvěžit jedinečným pivem Erdinger Weißbier s jemnými kvasnicemi, které je považováno nesporně nejen v rámci sortimentu pivovaru Erdinger za klasiku, za pšeničné pivo se vším všudy. Nechybělo ani víno, a to značky Footprint, které dováží společnost Peal, nebo pravá italská káva Lucaffé.

vecirek3Milovníkům výjimečných šperkových hodinek jistě udělala radost prezentace ručně vyráběných skvostů Schaumburg Watch či ArtyA, jejichž číselníky zdobí útržky motýlích křídel či opravdové nábojnice. Muži mohli navíc v průběhu celého večera obdivovat luxusní vozy od dalšího z partnerů vydavatelství Scuderie Praha, která přivezla nové SUV od Maserati či vozy partnera Auta Tucas, jež přistavilo svá dvě exkluzivní Volva. Ty byly k vidění před hlavní budovou a hosté si mohli vyzkoušet, jak se v nich sedí, případně si domluvit i individuální vyzkoušení s dealerem. K příjemné pohodě večera bezpochyby přispěl i partnerský stánek Zepter, kde dámy mohly na chvíli spočinout a nechat si namasírovat ruce.

vecirek4Nechybělo ani losování o zajímavé ceny z vizitek témeř 400 hostů. Ceny, které věnovali partneři večera, například klenotnická značka Retofy, módní ikona Tosca Blu, nově vznikající GANE Leather pracující s italskými a francouzskými kůžemi, kavárna a galerie Art & Coffee či proslulá galerie obrazů Galerie La Femme, zpestřily večer hned deseti výhercům.

vecirek5Nejočekávanějším highlightem večera byla ale bezpochyby dražba šesti vybraných luxusních partnerských cen. Všichni hosté totiž samozřejmě jako každý rok obdrželi již při příchodu hrací bankovky, které mohli v průběhu večera s kapkou hráčského štěstí rozmnožit v casinu. Nejúspěšnější hráči rulety pak vyhrané obnosy přihazovali na luxusní produkty. A že bylo oč se snažit… hlavní cenou totiž byly luxusní mechanické hodinky Porsche Design Chronograph v hodnotě téměř 100 000 Kč v tušově černém zbarvení – ty poskytl butik značky z Pařížské ulice. Společenský večer, který měl všechny náležitosti příjemné prestižní akce, si někteří hosté protáhli až do ranních hodin a již dnes se jistě všichni těší na další ročník.

cava1

vecirek6

vecirek7

vecirek8

vecirek9

vecirek10

vecirek11

večírek

 

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.