Sociální sítě
Nahoru

Šperkařští mistři Carrera y Carrera a jejich óda na krásu padajícího listí

Web_Carrera COVER

Hoja Double Ring

Španělský výrobce luxusních šperků Carrera y Carrera má zastoupení ve více než 40 zemích světa a je pověstný především nádhernými uměleckými výtvory, v nichž se mísí okázalost inspirovaná krásou i živelností přírody.  V portfoliu značky tak můžete obdivovat například kolekci Aqua (voda), Baile de Mariposas (tanec motýlů), Sol y Sombra (slunce a stín) či Círculos de Fuego (kruhy ohně). Nechybí však ani téma lásky či věčných múz (Mi Musa), kterou Manuel Carrera navrhl pro svou ženu Marinu.

web_ DA14453 139925 Hoja mini earrings in rose gold, smokey quartzes, prasiolites, pink tourmalines an

Hoja Mini Earrings

K nejaktuálnějším dílům španělských tvůrců patří El Retiro Collection skládající ódu zahradě a jejím přirozeným proměnám v průběhu jednotlivých ročních období. Pro aktuální sezonu jsme pro vás vybrali tři skvosty ze žlutého a růžového zlata zdobené kromě jiného diamanty, záhnědou, oranžovými a růžovými safíry i rubíny. Další dávku svůdné šperkařské inspirace najdete na: www.carreraycarrera.com/en/collections-en/el-retiro-collection

web_DA14301 019925 Hoja maxi ring in yellow gold, smokey quartz, orange sapphires, pink sapphires and rubies

Hoja Maxi Ring

 

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.