Sociální sítě
Nahoru

Sůl nad zlato? Nikoli…

Fascinuje vás zlato na talíři? Pak se těšte na nový Top Class, který bude na vybraných novinových stáncích již za měsíc. Připravili jsme pro vás výběr těch nejlepších restaurací, které jedlé zlato zařadily do svým jedinečných menu… Inspirujte se…

Jedna z dokonalých kreací michelinského šéfkuchaře Joela Robuchona, jejímž spolutvůrcem je vyhlášený chef Alain Verzeroli

Pokud se chcete pochlubit, že jste jedli nejdražší zmrzlinový pohár na světě za 24 020 Kč, zavítejte do restaurace Serendipity

Oku lahodící netradiční dezert Arktické ptačí hnízdo dýchá sváteční atmosférou (šéfkuchařka Emma Bengtsson, restaurace Aquavit)

Šafránové rizoto patří k neodolatelným chuťovým prožitkům šéfkuchaře Gualtiera Marchesiho v La Terrazza

 

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.