Sociální sítě
Nahoru

Kdo nosí Pradu?

Eddie-Redmayne-2016-Prada-Campaign-Fall-Winter-003

Oscarový herec Edward John David „Eddie“ Redmayne byl představen jako nová tvář Prada pánského oblečení. Britský umělec, jehož zásadní moment slávy přišel v roce 2015, kdy byl oceněn Zlatým Glóbem, Oscarem i Bafta Award za roli Stephena Hawkinga ve filmu Teorie všeho, opět září. Tentokráte ale jako tvář kampaně Prada podzim/zima 2016 focenou Craigem McDeanem. „Redmayneovi není cizí vnořit se do jakékoli role. V kampani jich převzal hned několik – byl hrdinou, darebákem i rebelem…,“ nechala se slyšet Prada. Na instagramovém účtu značky se pak kampaň objevila s popiskem, že se jedná o fotografie inspirované neoklasicistními malbami 19. století. Skvělý nápad, který tvář slavného herce dokonale podtrhla.

Eddie-Redmayne-2016-Prada-Campaign-Fall-Winter-002

Eddie-Redmayne-2016-Prada-Campaign-Fall-Winter-004

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.