Sociální sítě
Nahoru

Noční Prahu již brzy zaplaví oslňující plejáda světel

web_sas_2044-signal-2015-final

Zdroj: SIGNAL FESTIVAL

Na podzim patří světlo k nedostatkovému zboží, proto využijte příležitost k tomu dopřát si jeho nadstandardní porci. Velkou šanci máte již za několik dnů během Festivalu Signal, který na čtyři večery zaplaví ulice Prahy uměním z celého světa a ukáže vám hlavní město ze zcela nových zorných úhlů. Akce plná světelných kouzel a videomappingu oživí například Staroměstské náměstí, Karlovo náměstí, Piazzetu Národního divadla, Vojanovy sady, Kampu, Náměstí Republiky, Střelecký ostrov, Hergetovu cihelna Staroměstské náměstí či Ovocný trh. Veselou přehlídku barevných efektů máte možnost vidět od 13. do 16. října vždy po sedmé večerní. Více o programu najdete přímo na webu festivalu: www.signalfestival.com/2016/

web_SIGNAL15_1.26_Alexander-Dobrovodsky

Zdroj: SIGNAL FESTIVAL / foto: Alexander Dobrovodsky

web_SIGNAL15_In-Parallel_Alexander-Dobrovodsky

Zdroj: SIGNAL FESTIVAL / foto: Alexander Dobrovodsky

web_SIGNAL14_Dreamforge_Julie-Hrncirova

Zdroj: SIGNAL FESTIVAL / foto: Julie Hrncirova

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.