Sociální sítě
Nahoru

Jimmy Choo slaví 20. leté výročí značky novou kampaní…

Modelka Amber Valletta

Ke dvacátému výročí značky si Jimmy Choo dopřál krásný podzimní dárek. Je jím kampaň fall/winter 2016-17, v níž hraje roli hned sedm krásek z řad slavných. Jimmy Choo odhalil sestavu sedmi modelů obuvi, kterou obuly modelky Amber Valletta, Sasha Pivovarova, Lexi Boling, Taylor Marie Hill, Xiao Wen Ju, Jasmine Tookes či herečka Milla Jovovich.

Modelka Xiao Wen Ju

Každý model ztělesňuje podstatu ženy Jimmy Choo, která je sebevědomá, odvážná a přirozeně krásná. Autorem fotokampaně focené v New Yorku je Craig McDean. Sandra Choi, kreativní ředitelka Jimmy Choo se nechala slyšet, že: „Současná kampaň je odrazem žen, které ztělesňují hodnoty značky Jimmy Choo a to jak v průběhu posledních 20 let, tak i do budoucna. Jsou to naše  moderní vize, které signalizují odvážnou novou kapitolu. “ 

Modelka Jasmine Tookes

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.