Sociální sítě
Nahoru

Snová relaxace s Mont Blancem na dohled

web_hory 2

Stále vám chybí plány na letošní zimní sezonu? Pak jsou následující řádky určeny právě vám. Pokud hledáte opravdu unikátní útočiště, doporučujeme francouzský Chalet One Oak. Luxusní horské sídlo se nachází v lyžařském středisku Combloux, pouhých sedm minut jízdy od obce Megéve. Moderní, zároveň však velmi romantická rezidence je navržena tak, aby harmonicky zapadla do překrásného okolí a zároveň neztratila nic ze své osobitosti. Majitelé nevsadili pouze na designové pojetí, kromě vyvážených estetických vjemů aktivně dbají také na špičkovou kvalitu služeb, díky čemuž se můžete těšit mimo jiné na nadstandardně vysokou úroveň pohostinství a výjimečné kulinářské speciality.

web_hory cover

Luxusní chalet, který je nejlépe dostupný z mezinárodního letiště v Ženevě, se rozkládá na 600 metrech čtverečních a bez problémů pojme až 12 osob. Všechny jeho pokoje jsou vybaveny obrovskými okny sahajícími od podlahy až ke stropu a terasami s unikátními výhledy do přilehlého okolí. V prvním patře navíc najdete luxusní obývací pokoj, jehož zázemí oceníte zejména ve chvílích, kdy zatoužíte nerušeně relaxovat. Více na: www.chaletoneoak.com/cs/

web_hory 1

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.