Sociální sítě
Nahoru

Malá galerie s velkou duší

web_Boris Jirk-_Provence-Ales_2016,k.t._88x103 cm

Rádi mapujete dění v umělecké oblasti a zkoumáte, co se ve světě reálných i abstraktních forem urodilo nového? Pak svou pozornost zaměřte na pražskou Galerii La Femme (www.glf.cz/cz), která je sice malá velikostí, zato však vyniká počtem i různorodostí svých aktivit. Najdete tu obrazy, grafiky a sochy českých umělců zvučných jmen, nechybějí však ani nadaní zástupci mladé generace. Díky tomu máte velkou šanci, že v široké nabídce objevíte to pravé dílo, které se stane stěžejním poznávacím znamením vašeho bytu či kanceláře. Při troše štěstí navíc může být i skvělou investicí!

web_K-ehk- vztahy. form-t

Galerie La Femme je však mnohem více, než jen obchod s uměním. Od svého vzniku spolupracuje s charitativními projekty, mezi nimiž nechybí například Archa Chantal nebo Nadace Terezy Maxové, a zároveň organizuje originální výstavy v Česku i ve světě. Do konce letošního roku se v Bílkově 2, v Praze 1 můžete těšit například na tyto nevšední expozice:

Inspirace z Provence, 6. 10. – 22. 10.

Michaela Žemličková, Radovan Pauch, 26. 10. – 13. 11.

František Kratochvíl, Jan Souček, 16. 11. – 3. 12.

Zvíře – kolektivní výstava, 6. 12. – 31. 12.

Více z rubriky Umění

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.