Sociální sítě
Nahoru

ČAS PŘEVRÁCENÝ NARUBY

Pokud se, dámy, rády rozmazlujete, dopřejte si exkluzivní péče, jež si pohrají s časem a převrátí jeho běh naruby. Vybrali jsme pro vás deset nejvybranějších péčí, které změní vaše vnímání odžitých let. Naleznete je v novém exkluzivním magazínu Top Class, který vyjde na vybrané novinové stánky už 10. listopadu. Teď vám nabízíme malou ochutnávku…

2

TŘPYTIVÝ KLÍČ OD CHRÁMU KRÁSY

Hlavními ingrediencemi řady Orexcellence jsou esenciální oleje z magnolie, zázvoru a pivoňky – ideální složky pro vnitřní mládí. Magnolie totiž pleti navrací hutnost, pivoňka působí jako dokonalá architektka obličejových kontur a zázvor je zase vzpruhou pro naše duševní zdraví. Není divu, že Orexcellence se zaměřuje na pleť po padesátce, jíž napomáhá ke zdravému a zářivému tónu, odrážejícímu vnitřní energii zralé pleti.

Regenerační olejové sérum, 1990 Kč, omlazující krém, 2590 Kč, oční krém, 1690 Kč, maska na obličej, 1890 Kč, noční balzám, 1290 Kč, Orexcellence, Decléor

3

STOP HEKTICKÉMU ŽIVOTU

Pokud vás láká představa jediného přípravku, který obsahuje všechny nejpokročilejší anti-aging ingredience, širokospektrální ochranu SPF 40 a navíc je i dokonalou bází pod make-up, pak svěřte svou pleť maximálně multifunkčnímu přípravku WW Day. Lehký transparentní krém totiž poskytuje celodenní hydrataci, vyplní linky i vrásky, vyrovnává tón, zklidní a zlepší pružnost, a dokonce vytvoří sametový povrch, ideální pro nanášení make-upu.

9240 Kč, WW Day SPF 40, 3LAB

1

KDYŽ ZLATO OMLAZUJE

Exkluzivní set Gold Dynamic patří mezi ty péče, které vás jednoduše nadchnou. Unikátní kúra, dodávající retinol tou nejčistší formu vitaminu A, obsahuje 30 kapslí, jež zregenerují hluboko položené vrstvy pleti. Zpevňující hydrogel se zlatem zase nekompromisně zlepší ztracenou pružnost a pevnost. Ultra vyživující sérum naopak hydratuje a zklidňuje, zatímco denní a noční péče se postarají o komplexní revitalizaci. Oční krém i gel na dekolt bojují proti povislým konturám a vráskám. Zkrátka sečteno a podtrženo, Gold Dynamic působí jako komplexní elixír mládí.

7610 Kč, Gold Dynamic, Jafra

Zvýhodněná cena při koupi celého setu 5380 Kč.

Kontakty

3LAB: fann.cz

Decléor: decleor.cz či marionnaud.cz

Jafra: jafracosmetics.cz

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.