Sociální sítě
Nahoru

Nová ambasadorka Biotherm

xmas-digital-pic-candice-swanepoel-4

Přední značka prémiové péče o pleť Biotherm s hrdosti přivítala do rodiny svých oficiálních tváří Candice Swanepoel, jihoafrickou supermodelku. „Se společností Biotherm se dokážu velmi snadno ztotožnit. Miluji oceán a vodu celkově, vyhovuje mi ale i její přirozený přístup ke kráse. Přesně takovou filozofii vyznávám i já a o to se snažím i v rámci svého zkrášlovacího režimu. Naše názory jsou v dokonalém souladu,” tvrdí Candice

xmas-digital-pic-candice-swanepoel-7

Kromě úžasně jasné pleti se Candice může pochlubit také pevným vysportovaným tělem. I díky svým proporcím a neuvěřitelné vitalitě, aktivnímu přístupu k životu a sebejisté ženskosti ztělesňuje tak současnou vizi krásy i filozofii této francouzské kosmetické značky: „Žít víc, žít naplno“. „Řekla bych, že svůj život žiju naplno… Možná ještě o trochu aktivněji. Snažím se nebrat život příliš vážně. Každá cesta pro mě znamená příležitost posunout hranice. Obyčejné věci mi nestačí.“

xmas-digital-pic-candice-swanepoel-1

Candice, jedna z nejznámějších modelek moderního módního světa, předváděla na přehlídkových molech pro Givenchy či Alexandera Wanga, byla tváří kampaní pro nejrůznější slavné návrháře, od Versace až po Toma Forda, fotila pro magazíny Love, iD, W Korea nebo pro britskou a italskou mutaci Vogue. Spolupracovala také s elitou módní fotografie, například s Mariem Testinem nebo Inez a Vinoodh. Pro Candice, jednoho z andílků Victoria’s Secret, rozhodně platí, že stát se módní ikonou vyžaduje úsilí, které se podobá disciplíně vrcholového sportovce. Téměř deset let tedy trénuje se stejným osobním trenérem a neustále hledá nové způsoby, jak se udržet v dokonalé formě. Její uhrančivá krása je synonymem síly, krásy a bezmezné energie. „Když se připravuji na přehlídku nebo na nějaké významné focení, trénuji jako atleti,“ říká Candice. Ta fotila během snového slunečného dne v městečku St. Barths novou kampaň pleťové a tělové péče Biotherm. Na snímcích z ní čiší nesmírná pohoda a o její živosti i sebejistotě nelze pochybovat.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.