Sociální sítě
Nahoru

Dopřejte si body & mind retreat na břehu Středozemního moře

web_COVER SHA Swimming pool HIGH RESOLUTION

Ultra-luxusní SHA WELLNESS CLINIC ve slunném Alicante je obklopena horami i parky a nabízí jedinečný koncept, který v sobě snoubí kvality pětihvězdičkového hotelu, exkluzivních lázní a prvotřídní lékařské ambulance. Chcete-li se konečně zbavit únavy, nadváhy, vleklých zdravotních obtíží a psychosomatických problémů, zamiřte právě do katalánské provincie. Místní wellness klinika totiž nabízí perfektní mix nejúčinnějších přírodních terapií, které efektivně kombinuje s převratnými pokroky v lékařské vědě. Právě prolínání sofistikovaných metod s fitness aktivitami, zdravou výživou a změnou nezdravých návyků přinese vašemu tělu i mysli nečekanou úlevu.

web_SHA Aqua Relax Massage

Odborníci v SHA WELLNESS CLINIC kombinují nejnovější poznatky západní medicíny s východními terapiemi a tvrdí, že dokážou vyřešit každý zdravotní problém. Pro své klienty sestavují individuální programy, v nichž přírodní léčbu doplňuje makrobiotická strava, spánková terapie, jóga, taj-či, čchi-kung, relaxace, meditace, správné dýchání či dokonce léčba smíchem. Zároveň zde dbají na to, abyste si zdravý životní styl zamilovali a zůstali mu věrní i po návratu z kliniky. Jen tak totiž máte šanci udržet si skvělé výsledky co nejdéle. Více na: www.shawellnessclinic.com

web_cover

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.