Sociální sítě
Nahoru

Jak se správně seznámit? Stylově!

Také někdy chodíte s přáteli či kolegy do baru s cílem se nejen pobavit, ale i seznámit? A jste úspěšní? Předpokládám, že ano. Ale když si položíte otázku, jak dlouho a zda vůbec vám takové seznámení vydrželo, odpověď už nebude tak jednoduchá. Pokud však seznámení jen na krátký čas bylo vaším cílem, je všechno v pořádku. V opačném případě je třeba zvolit zcela jinou cestu. V mnoha případech si stačí vybrat jiné, nejlépe netradiční místo, kde se lidé schází.

Fotka_1_aPokud jste však v situaci, kdy vás vaše pracovní aktivity vytěžují natolik, že cestou z práce domů řešíte kde nakoupit jídlo ne podle toho, kde se vám dobře nakupuje, ale tam, kde mají ještě otevřeno, je více než jasné, že na návštěvy míst, kde se lidé scházejí patrně moc času a upřímně ani energie nemáte. Jste sice úspěšní v práci a vaše kariéra, proložená služebními cestami tak, že by jste nemohli doma pěstovat ani akvarijní rybičky, vám v osobním životě moc nepomáhá. Pokud je navíc vaše tvář veřejně známá, nebo jen nestojíte o to, aby vaši podřízení u ranní kávičky rozebírali i vaše neúspěchy na soukromém poli, je třeba se chovat obezřetně.

Jste-li v takové situaci a chcete mít vedle sebe příjemného partnera se kterým budete večer doma probírat nejen zážitky z práce, máte i jiné možnosti jak se stylově seznámit a vyhnout se výše uvedeným komplikacím. Pro takovýto typ seznámení je možné využít služby BeeConnect Club. Tento klub vznikl přesně pro lidi, kteří jsou v práci úspěšní, ale na osobní život jim moc času nezbývá. BeeConnect Club nabízí svým členům možnost se seznámit tak, aniž by bylo třeba svůj záměr veřejně prezentovat, jak to různé seznamovací internetové stránky vyžadují.

fotka_2_aJak to tedy probíhá? Jelikož se jedná o klub, tak jako v řádném klubu, každý zájemce o členství musí absolvovat osobní konzultaci s vedením za účelem kvalifikace. Vedení klubu si totiž velmi zakládá na to tom, že každého svého člena zná a určitou formou ručí za to, že informace, které zájemce o členství o sobě uvede, jsou v pořádku. Pokud ano, následně si stačí zaplatit členství.  Ano, něco to stojí, ale i návštěva baru, či jiného podniku není zadarmo. Takže je pak jen otázkou priorit, kdo čemu dává přednost.

Samotné navazování kontaktů následně probíhá na neveřejné úrovni. Vedení clubu má totiž velmi bohaté manažerské a personální zkušenosti. Na jejich základě umí velmi dobře vytipovat a navrhnout vhodný protějšek. Následná komunikace pak probíhá pouze mezi jednotlivými členy. BeeConnect Club tedy nabízí možnosti, ale je na každém jednotlivém členovi, jak své kontakty využije. Takové seznámení může být jen pro čiré přátelství, dlouhodobý a trvalý vztah nebo třeba i obchodní příležitosti. Více informací je možné získat přímo na stránkách BeeConnect Club – www.beeconnect.cz stejně, jako je možné si prostřednictvím těchto stánek sjednat schůzku.

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.