Sociální sítě
Nahoru

Proměňte svůj domov v jógové studio

web_Moje Joga 2 hires

Trápí vás nedostatek sportovního vyžití, ale zároveň se vám nechce příliš vystupovat z „individualistické“ bubliny a sdílet nadšení pro pohyb s větším množstvím lidí? Díky nově vzniklému webu Moje Jóga už nemusíte kvůli setkání s profesionálními lektory opouštět pohodlí domova. Stačí jen podložka a tablet nebo chytrý telefon, jehož prostřednictvím se můžete připojit na www.moje-joga.cz a vybrat si tu nejpříhodnější lekci. Pak už následujete instrukce předních českých jógových lektorů, kteří si pro vás připravili videa různé délky a intenzity – nechybí ani sestava proti bolestem zad, jóga pro těhotné nebo dětská jóga.

web_Moje Joga hires

Do konce října je Moje Jóga v testovacím provozu a vy si díky tomu můžete vyzkoušet domácí cvičení zdarma. Od listopadu projekt přechází do placeného režimu založeného na principu předplatného. Připraveno je měsíční členství v hodnotě 299 Kč a dále zvýhodněné čtvrtletní, pololetní a celoroční předplatné. „Cílem Mojí Jógy je pomoci lidem v domácí jógové praxi. Doufáme, že díky programu bude více lidí cvičit pravidelněji, třeba každý den. Pokud věnujete cvičení jógy třeba jen patnáct minut po ránu, budete mít mnohem více energie a výzvy všedního dne překonáte s větší lehkostí. Ve výsledku naopak spoustu času ušetříte,“ říká zakladatelka Mojí Jógy, lektorka Markéta Faustová. Více informací najdete na: www.moje-joga.cz a www.facebook.com/mojejogaonline

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.