Sociální sítě
Nahoru

Jennifer Aniston opět létá s Emirates

Hollywoodská herečka, režisérka a producentka Jennifer Aniston se vrací na palubu A380 společnosti Emirates. V nové globální digitální a televizní kampani Emirates staví na úspěchu spolupráce s Jenn z loňského roku. Letošní spot se nese v podobném duchu, vítězka Zlatého glóbu a Emmy v něm prezentuje nejen svou charakteristickou osobnost a klasický styl, ale i humor.

A380-Water-arch

V reklamě se Jennifer spřátelí s Cooperem, chlapcem, kterého přistihne, jak si hraje u ní v soukromém apartmá v kabině první třídě, zatímco se Jennifer odešla osvěžit do palubního spa. Začnou si spolu povídat a vytvoří se mezi nimi kamarádský vztah. Procházejí spolu byznys třídou a navštíví palubní bar. Pak se posadí na schody mezi spodní a horní palubou a Cooper Jennifer vypráví, že by se jednou chtěl stát pilotem. V ekonomické třídě se Cooper konečně dostane zpět ke svým překvapeným rodičům a Jennifer se rozhodne, že s nimi zůstane a bude si užívat zábavního systému ice společně s Cooperem. Reklama pak končí humornou situací, kdy Cooperova maminka relaxuje v pohodlí soukromé kabiny, když si s ní hollywoodská hvězda tak ochotně vyměnila místo.

© D. Long/Globe Photos/ZUMA Wire

Spot režíroval Bryan Buckley, zkušený režisér nominovaný na Oscara známý pro své poutače v průběhu Super Bowlu. Scénář a kreativní koncept pak vznikl ve spolupráci Buckleyho a kreativního in-house týmu Emirates v produkci s WPP Group. TV reklama je ke zhlédnutí na webových stránkách Emirates, YouTube, Facebooku, Twitteru a Instagramu. Fanoušci mohou využít hash tag #JensBack.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.