Sociální sítě
Nahoru

Vánoce s nadhledem, Vánoce „nad oblaky“

web_hotel_jested_lanovka

Láká vás představa zažít letošní svátky tak trochu jinak? Nezůstávejte při zemi a realizujte svou vizi o nevšedních Vánocích v nadmořské výšce 1012 metrů. Nemusíte kvůli tomu ani za hranice Česka, stačí vydat se do Hotelu Ještěd, který bude poprvé ve své novodobé historii v provozu na Štědrý den. Místní genius loci umocní kromě idylické atmosféry také výhled do všech světových stran, perfektní servis a kompletní sváteční menu od špičkového šéfkuchaře.

web_hotel_jested_zima NEW

Vánoce na Ještědu jsou ideálním řešením především pro ty, kteří nemají rádi shon a masové akce plné anonymních tváří, ale naopak si potrpí na exkluzivitu – ještědský hotel hotel i restaurace se otevřou pouze pro přibližně tři desítky hostů, kteří si v předstihu zakoupí Vánoční ubytovací balíček. Jeho součástí je ubytování na dvě noci od pátku 23. do soboty 25. prosince se snídaní, štědrovečerní menu a malý dárek.

web_hotel_jested_apa2

Cena Vánočního ubytovacího balíčku pro dvě osoby je 8 650 Kč v jednom ze 13 pokojů kategorie Comfort nebo 10 650 Kč v jediném ještědském apartmá. Hosté Hotelu Ještěd mají jízdenku na lanovku na vrchol Ještědu zdarma a 10% slevu na skipas do Ski areálu Ještěd. Více informací najdete na www.jested.cz, případně kontaktujte personál na: recepce@jested.cz nebo tel. 605 292 563.

 

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.