Gastro | 2.12.2016 | Eva Karlasová

Nalaďte se na sváteční atmosféru

web_sneci gratinovani v bylinkovem masle s opecenymi toasty -10

Šéfkuchař luxusního hotelu Boscolo Prague Pavel Vacek rád experimentuje s kvalitními sezonními surovinami. I z toho důvodu sestavil zimní menu z unikátních specialit, mezi nimiž nechybějí takové lahůdky jako gratinovaní šneci v bylinkovém másle, francouzská bouillabaisse z čerstvých ryb, nebo pečené prsíčko z holoubátka. O sladký závěr se postará zapečená Aljaška s malinovou omáčkou. Toužíte po co nejlepším chuťovém zážitku? Vsaďte na správné párování s vínem. Pokud tápete, s výběrem vám rád poradí zkušený sommelier. V Boscolo si však nepotrpí pouze na víno – vyzkoušet tu můžete také speciální zimní drinky Remy Martin Hot Coco a Bombardino, které vás uvedou do té správné vánoční nálady. Více na www.boscolopraguedining.com

web_Zapecena Alaska s malinovou omackou-2

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz