Sociální sítě
Nahoru

Romantika v zemi jezer a vulkánů

web_Casona Don Carlos_view from pool

Vítejte v jednom z nejexkluzivnějších butikových resortů na světě! Možná vás výběr destinace na úvod trochu překvapí, ale přesně to bylo cílem. Náš favorit se nachází ve středoamerické Nikaragui, konkrétně v soukromém tropickém ráji Guacalito de la Isla rozkládajícím se na 675 825 hektarech.

web_005-Mukul-Bohia-Pool

Opulentní resort je nevšedním ztělesněním vize prominentního nikaragujského podnikatele Dona Carlose Pellase. Jeden z 50 nejvlivnějších mužů v Latinské Americe se rozhodl rozšířit portfolio svých mnohačetných byznys plánů a proměnit nedotčené přírodní útočiště na Emerald Coast v chrám luxusu, v němž si hosté mohou vychutnat rozmazlování na vysoké úrovni a zároveň v klidu mapovat místní kulturu a i zázraky fauny a flóry.

web_001-Mukul-Bohia-Details

Highlightem celého resortu je Casona Don Carlos – soukromá rezidence na pláži, která patří přímo majitelům Mukulu. Ti však nejsou přítomni nonstop, proto zkuste „vychytat“ správný termín a vyzkoušet si, jak se žije slavnému vizionáři a jeho rodině. Více na: www.mukulresort.com

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.