Sociální sítě
Nahoru

VÁŠEŇ PRO EXOTIKU

Nespoutanost, ukrytá v každém z nás, se s koncem roku dere na povrch. Zrušte hranice a nechte divočinu ovládnout vaše emoce. Zakončete rok 2016 ve zvířecím stylu…

POD KŘÍDLY PTÁKŮ

Vysoké kotníčkové pánské sneakery jsou zhotoveny z precizně šité černé kůže, ze které doslova vylétávají pestrobarevní tropičtí ptáci na potiscích rostlin nespoutaného pralesa.

19 100 Kč, Gucci

DECH ZLATÉHO LVA

Díky velmi složité výrobě vzoru Prestige Gala luxusního porcelánového nádobí pomocí zapékání glazury až při 1000 °C jsou barvy i vzory téměř nezničitelné a zachovávají si svou tvář po dlouhé roky.

11 250 Kč, Versace

DUŠE BENGÁLSKÉ ŠELMY

Kabelka z teletiny Miss Sicily v klasickém tvaru s nadčasovým lookem patří do jedné z podzimně-zimních linií Dolce & Gabbana Wonderland. Potisky něžně krásných, a přesto nebezpečných bengálských koček dodávají modelu punc nebezpečnosti.

 

 

50 900 Kč, Dolce & Gabbana

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.