Sociální sítě
Nahoru

Prudká elegance na svatbu

Svatba je pro každou ženu velmi důležitým dnem – nejen proto, že si (doufejme) bere pana dokonalého, ale také proto, že má jedinečnou příležitost proměnit se v oslnivou princeznu. Takže nejen šaty a střevíce, je třeba řádně promyslet vše, svatební barvy, šperky…

S šaty si nechte poradit

Nikdo nepodceňuje soudnost nevěst, ale velmi často se stane, že si na sebe nevěsta oblékne něco princeznovského, v čem vypadá jako rozsedlý dortík. Pokud jste malého vzrůstu, zapomeňte na korzetové šaty s krinolínou. Vysoké dámy, které téměř převyšují ženicha, by zase měly volit raději splývavé šaty s bohatou sukní. Proto je dobré si s výběrem šatů nechat poradit od profesionála. Ve svatebním salonu s pozitivními referencemi takového profesionála určitě najdete, proto výběr nepodceňte.

Botky

Celý život toužíte po Louboutinkách? A není svatba tou pravou příležitostí si je koupit? Vyberte si tak, aby vám seděly k šatům. A nemyslete na to, že jsou drahé a po svatbě je nebudete mít k čemu nosit – volte tak, abyste se v nich cítily dobře. Při svatební hostině můžete jeden střevíček půjčit partnerovi, aby do něj mohl mezi svatebčany vybírat penízky pro štěstí.

Luxusní spodní prádlo

Luxusní spodní prádlo je základ. Samozřejmě pod některé šaty je nejlepší být naostro, aby nebyly vidět švy a neprosvítala barva, ale zase na druhou stranu, kdy jindy si můžeme splnit sen o opravdu luxusním spodním prádle? Jemné prádlo v šeříkové barvě se stříbrným zdobením spojí příjemné s tradičním – budete se cítit pohodlně, sexy a zároveň na sobě budete mít kombinaci stříbrné a fialové, která do vašeho manželství přivede dostatek bohatství.

lascana_pradlo_ svatbu

Šperky

Žluté zlato sluší málokomu. A pokud máte navíc bílé šaty, žluté zlato nebude příliš ladit. Zvolit můžete bílé zlato, stříbro, anebo třeba šperky s barevnými kamínky Swarowski, které budou ladit ke květinové výzdobě.

Na svatbu by nevěsta měla mít něco starého a půjčeného – obě tyto položky můžete zařadit mezi šperky. Něco starého symbolizuje spojení s rodinou a úctu k nevěstinu rodu. Skvěle se bude vyjímat třeba náhrdelník, nebo brož po babičce. Něco si půjčit byste si měly od šťastně vdaných žen, aby přešlo jejich štěstí i na vaše manželství. Pokud nějakou takovou kamarádku případně sestru máte, mrkněte se do její šperkovnice, třeba by vám něco sedělo ke svatebnímu outfitu.

Doplňky

Tradici, kterou i v dnešní době dodržuje velké množství žen, je něco modrého. Modrá totiž symbolizuje lásku, skromnost a věrnost. Můžete si modře nalakovat nehty na nohou, nebo sladit bižuterii. Ideální a populární volbou je jednoduchý modrý podvazek. Ale pozor! Za ten majlant neutrácejte, podle tradice vám ho totiž novomanžel po obřadu sebere a bude ho dražit mezi svými nezadanými přáteli.

A co dál?

Princezny sice mívají korunku, ale nevěstám více sluší účes ozdobený květinami. S úpravou vlasů vám nejlépe poradí kadeřník a to i s čelenkami, korunkami a květinami. Zapomeňte na „udělej si sama“ a na svatbu zapojte co nejvíc odborníku. Je to (pravděpodobně) jednou za život, tak se nechejte hýčkat. A jedna rada nakonec – zakažte ženichovi motýlka, nebo vám dle pověr hned po svatbě ulétne.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.