Sociální sítě
Nahoru

Nový rok s angličtinou a Kids&Us

Jazyková škola Kids&Us otevírá od Nového roku možnost vstupu do svých kurzů.  Těm, kdo o jejich návštěvě formou kroužků po škole nebo školce přemýšlí a není si jistý, nabízí škola ukázkové hodiny zdarma. Stačí se na ně objednat prostřednictvím webových stránek školy a strávit jednu celou ukázkovou hodinu s lektorem té nejvyšší úrovně nebo rodilým mluvčím ve škole v Malešicích. Nebo lze ukázkovou hodinu darovat jako dárek ve formě voucheru. Škola dále nabídne příměstské tábory nebo společné vaření dětí v angličtině. Little Chef, jak se tato oblíbená akce Kids&Us nazývá, mohou navštívit jak děti kurzy již navštěvující, tak děti nové.

IMG_0088_lr (2)První Little Chef proběhne 13. ledna. Celé vaření probíhá v angličtině, děti se nenásilnou a hravou formou nejenom baví, ale zároveň i učí. Metoda Kids&Us respektuje spontánní proces učení jazyka a přistupuje k výuce angličtiny, jako by se jednalo o mateřský jazyk dítěte. To si tak prochází stejnými přirozenými fázemi jako při učení mateřštiny, tedy poslechem, porozuměním, mluvením, čtením a psaním. Učí na základě příběhů. Každý kurz má svého hrdinu, a také učební pomůcky, které jsou vhodné jak pro výuku v kurzu, tak pro domácí učení. Ukázkové hodiny budu probíhat po celý leden a únor. Příměstský tábor Fun Week na téma technologie proběhne pak 6. – 10. února. Od nového roku budou uspořádána také divadélka v angličtině – Storytime. Již 16.ledna mohou shlédnout děti první.

„Little Chef – zábavné vaření pro všechny děti připravujeme moc rádi. Jedná se o dětmi jednoznačně nejoblíbenější doplňkovou aktivitu školy. Je zpoplatněná, stojí 150,-Kč pro děti, které ještě naše kurzy nenavštěvují a 100,-Kč pro ty, kdo už do našich kurzů chodí,“ uvádí Barbora Veselá, ředitelka projektu Kids&Us. „Little Chef je velmi populární, děti vaření baví. Některé naprosto plynule přejdou do angličtiny. Akce je zabaví natolik, že pak přirozeně reagují na lektora (nejen rodilého mluvčího) a nekoncentrují se na to, jakým jazykem na ně, kdo mluví. To jen dokládá fakt, jak přirozené cizí jazyky pro děti jsou. Nejbližší bude 13. ledna,“ dodává Barbora Veselá.

FB_FW_winter17_language-1 (2)Příměstské tábory proběhnou od 6. do 10. 2. 2017. Realizovány budou jako Fun Week na téma technologie. V Kids&Us  angličtina nezůstávala pouze za dveřmi třídy. Angličtina se stává zkušeností, je sdílena s těmi, které máme rádi. Kids&Us ví, že existuje celá řada faktorů, které pomohou posílit vzdělávací zkušenost: emoce, překvapení, radost, experimentování, fantazii a emocionální podporu. Pro zájemce o výuku nabízí Kids&Us v Malešicích zkušební výukové hodiny zdarma. Lze také zakoupit vouchery pro nákup produktů jako inteligentní a originální dárek pro své blízké. Veškeré uvedené knížky i ostatní lze zakoupit ve škole nebo na e-shopu www.kidsandus.cz.

V Kids&Us se děti rozvíjí v angličtině ruku v ruce s postavičkami jednotlivých kurzů. Pro děti je snadné nalézt k těmto postavám vztah – a to nejen díky jazyku, ale také díky přirozené schopnosti vidět a chápat svět kolem sebe s velkou mírou fantazie. Jedná se o ucelený výukový program. Metoda Kids&Us je unikátní i tím, že je kontinuální. Dívky i chlapci mohou do Kids&Us přijít už jako jedno roční děti a zůstat až do osmnácti let. Pracují s materiály, které jsou rok za rokem, úroveň za úrovní v souladu s jejich dovednostmi v konkrétní fázi jejich rozvoje.

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.