Sociální sítě
Nahoru

NOVÁ OFICIÁLNÍ TVÁŘ YSL BEAUTY Staz Lindes

medium_00

Staz Lindes má moc rozproudit přehlídku, uchvátit srdce, rozbouřit vody sociálních sítí a fantasticky zahrát na kytaru nebo na basovku. 24letá modelka a rocková kytaristka z Los Angeles se rozhodla, že bude reprezentovat společnost YSL Beauty Makeup. Kráska, která má hudbu v krvi, hraje v rebelské dívčí kapele The Paranoyds a jejím otcem je kytarista legendárních Dire Straits, Hal Lindes. Její styl zase úzce souvisí s Londýnem, kde se narodila, a východním pobřežím USA, kde vyrůstala. Její přístup k ženské módě utvářela muzika, jež jako náctiletá poslouchala. Navenek se projevuje koženými bundami, těsnými náhrdelníky a vintage vojenskými kousky. Disponuje přesně tím druhem krásy, která je v dokonalé shodě s YSL Beauty. Má plné rty, laní oči a jasnou pleť. Poprvé si jí všimli na bowlingové dráze, nyní má celé zástupce fanynek, které obdivují její estetické cítění a snaží se ho napodobit. Díky své nespoutané duši je archetypem dívky YSL Beauty. Staz Lindes, vítej v rodině YSL Beauté.

s

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.