Sociální sítě
Nahoru

Získejte vstupenku do světa úžasných výhod

Zábava, relaxace, móda, kadeřnictví, služby luxusních salonů či vizážistky, cestování i skvělé jídlo… To vše a mnoho dalšího najdete v unikátní Knize výhod, která je pilotním projektem tohoto typu na českém trhu a nabízí až 80% cenové zvýhodnění. Jak první česká varianta úspěšného konceptu „coupon books“ vznikala, jsme se zeptali autorů Martina Janaty a Davida Nábělka.

web_kniha výhod

Autoři Knihy výhod Martin Janata a David Nábělek

Co bylo impulzem k vydání Knihy výhod? Inspirovali jste se v zahraničí?

Martin Janata:  Ano, tento koncept ve světě funguje již od šedesátých let. Já jsem se s ním seznámil v USA, kde jsem hrál tři roky hokej. Spoluhráči i rodiny, u kterých jsem bydlel, knihu pravidelně využívali. Vozili ji v autě na zadní sedačce, ženy ji měly vždy po ruce v kabelce. Byla to pro ně skvělá inspirace, jak co nejlépe trávit volný čas.

Nabídka slevových kuponů poskytujících exkluzivní výhody je opravdu široká. Na základě jakých kritérií vybíráte firmy, které jsou do projektu zapojeny? 

David Nábělek: Do knihy a mobilní aplikace 2017 jsme vybírali jen ty partnery, kteří uspokojí potřeby většiny zákazníků v Česku a zároveň budou nabízet obrovskou úsporu a jedinečný zážitek. Kniha je rozdělena do čtyř kategorií: 1. jídlo, pití, kluby, 2. sport, relax, zábava, kultura, 3. obchody, služby, cestovní kanceláře a nově přibyla kategorie děti. Rozptyl slev je obrovský – sahá od minimálních 20 % po zhruba 80 %. Při aktivním používání knihy nebo aplikace máte šanci ušetřit opravdu velkou sumu peněz, kromě toho získáte unikátního průvodce a inspiraci pro volný čas a zábavu.

Co byste našim čtenářům z Knihy výhod osobně doporučili? 

Martin Janata: Jen nerad bych na nějakého partnera zapomněl… Za velmi zajímavé považuji například slevy v prodejnách Deliberty, Tommy Hilfiger, Nike, v e-shopu ZOOT a parfumerii FAnn. Zákazníky potěší také nabídky cestovních kanceláří Fisher, Nevdama, Globtour, parfumerie  FAnn nebo obchodů Kika a Marimex. V knize je plno slev na luxusní kosmetiku, šperky nebo na služby plastické a estetické chirurgie. V sekci Relax nechybějí nabídky masáží 1+1 zdarma. Když to shrnu, mám za to, že se zákazníci mají v roce 2017 na co těšit.

Kontakt: www.knihavyhod.cz

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.