Sociální sítě
Nahoru

Tereza Maxová pomohla se vznikem nového sektu

Výrobce sektů ze Starého Plzence přichází na závěr roku s limitovanou edicí nejoblíbenějšího tuzemského sektu Bohemia Sekt demi sec. Ta vznikla ve spolupráci s ambasadorkou Terezou Maxovou. „Tereza Maxová Collection“.

BS_Tereza MaxováPro příznivce našeho šumivého vína Bohemia Sekt demi sec jsme chtěli letos připravit něco výjimečného. Limitovaná edice „Tereza Maxová Collection“ bude tedy nejen příležitostí pořídit si nevšední láhev, kterou si budete moci nechat na sváteční chvíle, ale je i stylovým dárkem pro vaše blízké,“ uvádí k novince marketingový ředitel společnosti BOHEMIA SEKT Martin Fousek. Na vzhledu limitované edice se podílela ambasadorka Tereza Maxová. „Černozlaté ztvárnění láhve vyjadřuje eleganci a noblesu, které jsou s Bohemia Sektem neodmyslitelně spojeny, zlaté stuhy pak tajemství a radost z dárku,“ popisuje Tereza Maxová.

Díky sekundárnímu kvašení francouzskou metodou charmat a výběru vysoce kvalitních bílých vín si známý sekt získal za déle než čtyřicet let řadu příznivců – převážně pro svou vyváženou, jemně polosuchou chuť a svěží, středně plnou květinovou vůni. Do základního cuvée jsou veškeré odrůdy pečlivě vybírány podle originální receptury. V šumivém víně Bohemia Sekt demi sec se snoubí jemně polosuchá chuť a svěží středně plná květnatá vůně. Bohemia Sekt demi sec se hodí nejen pro slavnostní příležitosti a výjimečné chvíle, ale je také skvělým doplňkem k ovocným salátům, sýrům či dezertům.

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.